top-5-archievering

De top 5 archiefmiddelen van KPMF

Bent u al begonnen met het archiveren van alle documenten uit 2017? Aangezien het nieuwe jaar in zicht is, staat heel december bij KPMF in het teken van archiveren. Deze week geven wij een lijst van onze top 5 archiefmiddelen die u kunt gebruiken voor het creëren van een overzichtelijk archief.

  1. Roldeurkast

Een roldeurkast is ideaal om uw papieren archief in te bewaren. De kast is goed te beveiligen en gemakkelijk te openen. Een hele populaire roldeurkast van KPMF is de Roldeurkast Basic 5OH. Deze kast is vervaardigd uit de beste kwaliteit staal en is afgewerkt met een krasbestendige structuurlak.

Het interieur van de kast is volledig naar eigen wensen in te richten. Aan de bovenkant is hij voorzien van een vast A4 hangmappenrail. Verder kunt u kiezen voor een extra legbord, een uittrekbaar legbord en een uittrekbaar hangmappenframe. Ook is de kast in verschillende kleuren en afmetingen beschikbaar.

  1. Hangmappen

Om uw roldeurkast te vullen heeft u naast de hangmappenrail ook hangmappen nodig. Deze hangmappen hangt u in de rail, waarin u uw documenten veilig en overzichtelijk kunt bewaren. Let bij het bestellen van hangmappen op de breedte van de hangmappen. Hoeveel documenten wilt u in één hangmap kwijt? Bepaal aan de hand daarvan de breedte van de hangmap.

Bij KPMF kunt u hangmappen in verschillende kleuren bestellen. Zo kunt u de hangmap laten aansluiten bij uw huisstijl! Een hele uitgebreide hangmap is de Hangmap LEITZ alpha divide it up. Deze hangmap heeft een speciale doorschijnende map voor CD’s of DVD’s. Dankzij de inschuifbare haken en innovatieve functies is de map eenvoudig mee te nemen en te gebruiken voor onderweg.

  1. Ordners

Naast hangmappen zijn ordners ook veel gebruikte archiefmiddelen. In een ordner kunt u veel documenten kwijt. Zo kunt u bijvoorbeeld alle facturen van het eerste kwartaal in één ordner bewaren of verzamelt u alle contracten van uw medewerkers in één ordner. Op de rug van de ordner is ruimte voor een etiket waarop u kunt vermelden wat er in de ordner bevindt. Zo vindt u uw documenten eenvoudig terug.

Een veel bestelde ordner bij KPMF is de ‘Ordner Quantore a4 80mm pp zwart’. Hier past lekker veel in en vanwege de sleuven aan de voorkant is de ordner extra stabiel. De rug is voorzien van een insteek rugetiket.

  1. Tabbladen voor ordners

Om de ordner zelf ook zo overzichtelijk mogelijk in te delen, maakt u gebruik van tabbladen. Gebruik tabbladen met verschillende kleuren of kies voor de 20-delige tabbladen inclusief alfabet, zoals bijvoorbeeld de 4-gaats Kangaro 20-delig alfabet grijs pp.

  1. Harde schijf

Naast een papieren archief worden tegenwoordig ook veel documenten digitaal gearchiveerd. Om te voorkomen dat de computer vol raakt en voor extra veiligheid van de gearchiveerde documenten is het slim om een harde schijf te gebruiken. Op deze harde schijf kunt u al uw documenten kwijt. Maak voor uzelf een overzichtelijke mappenstructuur aan zodat u de documenten snel terug kunt vinden.

Hoeveel documenten bewaart u in uw digitaal archief? Zorg dat uw harde schijf genoeg geheugen heeft! De Harddisk Freecom mobile drive metal 1tb usb 3.0 is erg populair. Dankzij het grote geheugen van 1TB komt u geen ruimte te kort. Omdat de schijf al geformatteerd is voor uw pc, kunt u direct beginnen met de opslag van uw belangrijke documenten. Daarnaast is de harde schijf erg sterk, licht en hij maakt geen geluid.

Archiefmiddelen van KPMF

Dit was de top 5 archiefmiddelen van KPMF. Heeft u vragen over een van deze producten, of zoekt u een ander archiefmiddel? Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Voor vragen of advies kunt u contact opnemen via info@kpmf.nl of 085 401 68 98.