Bedrijfshulpverlening (BHV)

Wanneer er een ongewenste gebeurtenis in uw organisatie plaatsvindt, die de veiligheid en/of gezondheid van de aanwezigen bedreigt, wilt u er zeker van zijn dat er iemand is die hulp kan verlenen. Lang niet iedereen weet wat er moet gebeuren in bepaalde situaties, terwijl die levensbedreigend kunnen zijn. Bij KantoorProfi kunt u niet alleen terecht voor veiligheidsproducten, maar ook voor BHV cursussen, een risico inventarisatie, een ontruimings- en BHV-plan en een beeldschermwerkplekscan.

BHV cursussen

Met de BHV basiscursus wordt u in één dag opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Praktische vaardigheden staan deze dag centraal. De basiscursus is geschikt voor medewerkers die nog geen ervaring hebben met BHV. Na enkele tijd zal de kennis wellicht iets zijn weggezakt. Het is daarom slim om in één middag de kennis op te frissen met de BHV herhalingscursus. Naast BHV cursussen bieden wij ook opleidingen aan op het gebied van o.a. ontruiming en brandbestrijding.

Bedrijfshulpverlening BHV

Met onze BHV basiscursus wordt u in één dag opgeleid tot bedrijfshulpverlener.

Risico inventarisatie

Met de risico inventarisatie krijgt u inzicht in de risico’s binnen uw organisatie. In het evaluatierapport zullen maatregelen worden opgenomen die getroffen moeten worden om de risico’s te verminderen.

BHV-plan

In het BHV-plan zijn de manier waarop de bedrijfshulpverlening is georganiseerd en de maatregelen die zijn getroffen vastgelegd. Deze maatregelen zullen blijken uit de risico inventarisatie. Vooral bij complexe en grote organisaties is een schriftelijk BHV-plan van belang.

Download Brochure
Download Brochure

Offerte aanvragen

Ontruimingsplan

Wanneer een pand moet worden ontruimd is het van belang dat er snel en adequaat hulp wordt verleend. Dit kan worden bereikt door middel van een ontruimingsplan. In dit plan staan de procedures die moeten worden uitgevoerd. Hieruit wordt duidelijk wie welke taak uitvoert en wie hierin de leiding heeft. Ook worden belangrijke mensen, instanties en telefoonnummers vastgelegd en zijn alle verdiepingen in kaart gebracht inclusief relevante informatie zoals nooduitgangen en vluchtwegen.

Beeldschermwerkplekscan

Het is erg belangrijk dat beeldschermwerkplekken ergonomisch zijn. Dit wil zeggen dat de werkplek is in te stellen naar de gebruiker. Door een verkeerde werkhouding aan te nemen is de kans op gezondheidsklachten groot. Deze klachten kunnen zorgen voor productieverlies of ziekteverzuim.

Veiligheidsproducten

Bij KantoorProfi kunt u voor een groot aantal veiligheidsproducten terecht. Van pleisters tot AED’s en van rookmelders tot brandblussers. Niet alleen voor bedrijfsgebruik, maar ook voor thuis.

Meer informatie

Voor meer informatie over ons aanbod BHV cursussen, veiligheidsproducten of een van bovengenoemde diensten neemt u contact op via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98.