bureaustoel bekleden
bureaustoel bekleden
bureaustoel bekleden

Bureaustoel bekleden

Past uw bureaustoel niet bij de rest van het interieur of is de stoel versleten? Zonde! Deze stoel wilt u liever niet in uw kantoor hebben staan. Wanneer de stoel nog wel goed zit is het vervelend om een hele nieuwe stoel aan te moeten schaffen. KantoorProfi kan uw bureaustoel bekleden. De stoel is weer zo goed als nieuw! Hiermee verlengt u de levensduur van de stoel, bespaart u kosten en bespaart u door het hergebruiken van de stoel ook het milieu!

Hoeveel bureaustoelen laat u opnieuw bekleden?

Het maakt niet uit hoeveel bureaustoelen u wilt laten stofferen. Of het nu gaat om die fijne bureaustoel waar u thuis op werkt of alle 50 stoelen binnen uw organisatie. KantoorProfi geeft uw bureaustoelen door ze opnieuw te bekleden een tweede leven!

Bureaustoelen stofferen in het weekend

U zult de bureaustoelen geen enkel moment missen. Voor dat u het weet, zit u weer op een splinternieuwe stoel. Vrijdagmiddag om 16:00 uur komen wij de stoelen bij u ophalen en maandagochtend om 09:00 uur staan ze weer klaar op hun werkplek om gebruikt te worden.

Mocht er in het weekend gewerkt worden, is het altijd mogelijk om tijdelijk een bureaustoel bij ons te huren.

Vrijdagmiddag om 16:00 uur komen wij de stoel(en) bij u ophalen en maandagochtend om 09:00 uur staan ze weer klaar op hun werkplek.

Bureaustoel schoonmaken

Is uw bureaustoel niet versleten, maar zitten er vieze vlekken op? Het is niet altijd nodig om de bureaustoel opnieuw te bekleden. KantoorProfi biedt ook de dienst Chair Cleaning aan. Binnen enkele uren zijn de stoelen weer zo goed als nieuw. Ook kunt u de stoelen in de toekomst zelf eenvoudig schoonmaken.

Voor het schoonmaken van bureaustoelen maken wij gebruik van de koolzuurreiniging methode. Hierbij hoeft er niet veel vocht gebruikt te worden, maar doen miljoenen koolzuurbelletjes het werk. Binnen zes tot acht uur zijn de stoelen weer droog en klaar voor gebruik.

Download Brochure
Download Brochure

Offerte aanvragen

Meer informatie over bureaustoel bekleden?

Wilt u meer informatie over bureaustoel bekleden of wilt u een afspraak maken? Onze stoffeerspecialisten staan op ieder moment voor u klaar. Neem contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of bel 085 401 68 98 om direct een afspraak te maken.