huisstijl ontwerpen
huisstijl ontwerpen
huisstijl ontwerpen
huisstijl ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

Bent u toe aan een nieuwe huisstijl, heeft u behoefte aan meer naamsbekendheid of wilt u uw bedrijf online beter profileren? Bij KantoorProfi huisstijl ontwerpen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen van uw visitekaartje, briefpapier en brochures en het herschrijven van brochureteksten. Indien gewenst kunnen wij uw huisstijl volledig vernieuwen. Op het gebied van promotie kunnen wij elk gewenst product bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan pennen, banners en belettering van uw raam of auto. U geeft uw wensen door, wij maken het ontwerp en realiseren de bedrukking.

Online vindbaarheid

Tegenwoordig gebeurt bijna alles online. Wanneer iemand op zoek is naar een nieuwe bureaustoel, een hovenier of een goede tandartspraktijk zal hij zich eerst online gaan oriënteren. Als bedrijf loopt u enorm veel klanten mis wanneer u niet of nauwelijks online aanwezig bent. Een goede, gebruiksvriendelijke website met alle nodige informatie voor (potentiële) klanten is een pre. KantoorProfi realiseert deze graag voor u.

Heeft u al een website maar is deze niet goed vindbaar? Ook dan is KantoorProfi de oplossing. Wij herschrijven uw teksten zodat deze door zoekmachines worden gevonden of realiseren online advertenties die leiden tot meer website bezoekers of webshop aankopen.

Wij zorgen er voor dat de klant uw bedrijf herkent!

Fotografie

Heeft u geen mooie afbeeldingen die u kunt gebruiken in uw drukwerk? Onze fotograaf schiet graag prachtige plaatjes die u niet alleen kunt gebruiken in drukwerk, maar ook op de website of andere communicatie uitingen.

Denk overigens niet alleen aan afbeeldingen van uw bedrijf, een groepsfoto of portretfoto’s van uw personeel geven een personificatie voor uw klant.

Download Brochure
Download Brochure

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij al uw wensen doornemen en onze gedachten uitwisselen over mogelijke oplossingen. Nadat wij uw behoeften goed in kaart hebben gebracht kunnen wij een offerte op maat maken. Dit is een uitgebreide offerte inclusief plan van aanpak. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wanneer wij een eerste ontwerp klaar hebben zullen wij contact met u opnemen. Indien u niet tevreden bent verwerken wij uw feedback en herhalen wij dit proces, net zo lang totdat u tevreden bent. Pas wanneer u voor 100% achter het ontwerp staat verzenden wij het naar de drukker of lanceren wij uw nieuwe website.

Meer informatie over drukwerk en promotie

Bent u benieuwd wat KantoorProfi voor u kan betekenen of ontvangt u graag een indicatie van de tijdsduur van het project? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek in te plannen. U kunt ons bereiken via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98.