Interieurarchitect kantoor

Het inrichten van uw kantoor, praktijk, horecagelegenheid, onderwijsinstelling of magazijn vergt veel denkwerk. Niet alleen denkwerk met betrekking tot de indeling van de ruimte, maar ook het gebruik van kleuren en de keuze voor bepaalde producten en materialen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies.

Onze werkwijze

Om een goed advies uit te kunnen brengen en de realisatie goed te laten verlopen, is het van belang dat wij exact weten wat voor bedrijf u heeft, welke activiteiten hier worden uitgevoerd en hoe de werkdagen er uitzien. Het is bijvoorbeeld belangrijk om goed in kaart te hebben gebracht welke activiteiten er in de verschillende ruimtes worden uitgevoerd en of dit in de toekomst nog kan veranderen. Het kan bijvoorbeeld slim zijn om gebruik te maken van opzet- en systeemwanden, zodat ruimtes indien nodig nog groter of kleiner gemaakt kunnen worden.

KantoorProfi werkt veelvuldig samen met externe (interieur) architecten, adviesbureaus, facilitaire specialisten en andere erkende vakmensen. Uiteraard beschikken wij zelf ook over een breed en creatief team, dat op conceptmatige wijze al uw wensen en eisen kan vertalen naar aansprekende voorstellen. Aan de hand van uw wensen en behoeften wordt er een functionele indeling gemaakt van uw bedrijfsruimte.

Wanneer wij tevreden zijn over onze voorstellen komen wij deze graag aan u presenteren. Dit doen wij aan de hand van moodboards, kleurvoorstellen, indelingsvoorstellen en 3D-beelden. Deze architectuur wordt uiteraard continu getoetst aan uw budget.

interieurarchitect kantoor
interieurarchitect kantoor
interieurarchitect kantoor

Aan de hand van uw wensen en behoeften wordt er een functionele indeling gemaakt van uw bedrijfsruimte.

Meer informatie over architectuur

Heeft u zelf al precies in gedachte wat voor kleuren, producten en materialen u gaat gebruiken? Kijk dan eens bij concept kantoorinrichting. Hierbij realiseren wij alleen een concept van de inrichting van de desbetreffende ruimte. Kleuradvies en product- en materiaalkeuze worden buiten beschouwing gelaten.

Voor meer informatie over architectuur of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98.

Download Brochure
Download Brochure

Offerte aanvragen