Interieurbeplanting
Interieurbeplanting
Interieurbeplanting
Interieurbeplanting
Interieurbeplanting

Interieurbeplanting

Planten in een bedrijfsruimte brengen veel voordelen met zich mee. Ze hebben een rustgevende werking en zorgen voor een betere werksfeer en hogere productiviteit. Dit komt onder andere door een verbeterde balans van luchtvochtigheid en zuurstofgehalte. Het is bewezen dat mensen zich prettig voelen in de buurt van planten. De stress onder uw werknemers zal verminderen en prestaties zullen verbeteren, maar niet alleen voor werknemers heeft dit een positieve invloed. Ook klanten zullen zich prettig voelen. Dat is toch wat u wilt bereiken in bijvoorbeeld een horecazaak? Daarnaast zorgt beplanting voor een frisse uitstraling waarmee u een goede eerste indruk achter laat bij uw klanten.

Beplanting advies

Het kiezen van de juiste planten kan erg lastig zijn. Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten, zoals de hoeveelheid licht dat de desbetreffende ruimte binnen komt, maar ook de verzorging die de planten nodig hebben. De verzorging verschilt per plant. KantoorProfi helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij kijken ook naar de hoeveelheid ruimte die er is voor de plant en welke kleuren er mooi in staan. Door ons landelijk netwerk kunnen wij leveren, onderhoud van de planten verzorgen en advies bieden in heel Nederland.

Binnentuin

Heeft u een binnentuin die wel een opknapbeurt kan gebruiken of bent u op zoek naar iemand die uw binnentuin kan onderhouden? Ook dan bent u bij KantoorProfi aan het juiste adres!

Beplanting zorg voor een frisse uitstraling waarmee u een goede eerste indruk achter laat bij uw klanten.

Onderhoud

Zoals hierboven vermeld kunnen wij de planten voor u onderhouden, maar zijn wij ook in staat om u een onderhoudsadvies te geven. Indien gewenst komt KantoorProfi bij u langs om de situatie op te nemen. Er wordt onder andere gekeken naar de hoeveelheid licht. Niet alle planten kunnen namelijk tegen veel licht, terwijl uw kantoor misschien wel heel veel licht binnen krijgt. Het is daarom belangrijk dat u voor planten kiest die bij uw kantoor passen en er kunnen overleven.

Samen zullen wij alle punten bespreken en het ook hebben over de verzorging van de planten. Indien u kiest voor kantoorbeplanting dient u er rekening mee te houden dat zij onderhouden moeten worden om in goede conditie te blijven. Indien dit niet gebeurt verliest de plant haar mooie frisse uitstraling.

Download Brochure
Download Brochure

Offerte aanvragen

Meer informatie

Benieuwd welke planten wij adviseren voor uw ruimte? Voor meer informatie over beplanting of om een afspraak te maken neemt u contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98.