Kantoormeubilair huren

KantoorProfi biedt u de mogelijkheid om kantoormeubelen te huren of leasen. Afhankelijk van de periode dat u de meubels nodig heeft kiest u voor verhuur of lease. Hieronder leest u meer over deze twee opties.

Verhuur

Het huren van kantoormeubelen kan handig zijn wanneer u tijdelijke werkplekken op moet vullen, levertijden wilt overbruggen of wanneer het seizoensdrukte is. De kantoormeubelen worden naar u toegebracht, gemonteerd en na afloop van de huurperiode weer opgehaald. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de kantoormeubelen langer te huren of alsnog aan te schaffen.

kantoormeubilair huren
kantoormeubilair huren

Tijdelijk meubilair nodig? KantoorProfi heeft een breed scala aan mogelijkheden.

Lease

Leasen is een andere optie die KantoorProfi aanbiedt. Leasen is met andere woorden het financieren van kantoormeubelen. Het kan erg veel geld kosten om een nieuwe bedrijfsruimte in te richten dat past bij het imago van uw bedrijf en ook bij uw persoonlijke voorkeuren. Door de kantoormeubelen te leasen heeft u meer vrijheid om meubilair aan te schaffen dat volledig aan uw wensen voldoet. Bij het leasen van kantoormeubelen betaalt u, net als bij een leaseauto, per maand een vast bedrag. Wanneer de leaseperiode is afgelopen kunt u, afhankelijk van de contractvorm, het geleasede product teruggeven, opnieuw leasen of kopen.

Download Brochure
Download Brochure

Offerte aanvragen

Meer informatie

Voor meer informatie over het huren of leasen van kantoormeubelen, of om een afspraak te maken, neemt u contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98. Benieuwd naar de kantoormeubelen die KantoorProfi in haar assortiment heeft? Bekijk dan de ProfiShop voor een impressie van de mogelijkheden.