projecttapijt
projecttapijt

Projecttapijt

Projecttapijt is een ander soort tapijt dan het tapijt dat in huizen wordt gebruikt. Projecttapijt is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en wordt veelal gebruikt in kantoren, onderwijsinstellingen, horecagelegenheden en praktijken. KantoorProfi levert niet alleen projecttapijt, maar is ook gespecialiseerd in stofferen. Onze stoffeerders komen bij u langs om het tapijt te leggen.

Eigenschappen van projecttapijt

Er zijn heel veel verschillende soorten tapijt. Wanneer u op zoek bent naar tapijt voor uw kantoor, onderwijsinstelling, horeca gelegenheid of praktijk is het van groot belang dat het tapijt slijtvast, brandveilig, isolerend en vuilwerend is. Daarom kiest u voor projecttapijt! KantoorProfi geeft u hier graag advies over.

Mogelijkheden KantoorProfi

Projecttapijt is in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Of het nu gaat om een moderne kantoortuin of een simpele vergaderruimte, bij KantoorProfi vindt u altijd het juiste tapijt. Naast het letten op de belangrijke eigenschappen waar het tapijt aan moet voldoen, moet het tapijt ook goed bij het interieur en uw organisatie passen. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn om de kleuren van uw huisstijl er subtiel in terug te laten komen. Dankzij de jarenlange ervaring van de medewerkers van KantoorProfi zijn wij in staat u van het juiste advies te voorzien.

KantoorProfi levert niet alleen projecttapijt, maar is ook gespecialiseerd in stofferen. Onze stoffeerders komen bij u langs om het tapijt te leggen.

Projecttapijt schoonmaken

Projecttapijt is zeer onderhoudsvriendelijk aangezien het vuilwerend is. U heeft er bijna geen omkijken naar. Is het projecttapijt zo vies geworden dat u het zelf niet meer schoon krijgt? Schakel dan KantoorProfi in voor een grote schoonmaak door middel van de koolzuurreiniging methode. Miljoenen koolzuurbelletjes doen het werk en binnen zes tot acht uur is het tapijt weer droog!

Download Brochure
Download Brochure

Offerte aanvragen

Projecttapijt laten leggen?

Onze ervaren stoffeerders komen graag bij u langs om het projecttapijt te leggen. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de verschillende soorten projecttapijt. Neem contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98 voor meer informatie.