toiletinrichting

Toiletinrichting

Bij KantoorProfi kunt u terecht voor de hygiëne van uw sanitaire ruimtes. In deze ruimtes kunnen virussen en bacteriën zich snel verspreiden. Door gebruik te maken van de juiste hygiënische artikelen kunt u dit voorkomen. Denk hierbij aan dispensers voor toiletpapier, zeep of luchtverfrisser. Naast de aanschaf van artikelen kunt u bij ons ook terecht voor de inrichting van uw sanitaire ruimtes. Of het nu gaat om het toilet in uw horeca gelegenheid of de kleedkamer bij de gymzaal van uw onderwijsinstelling.

All inclusive hygiëne pakket

Om ervoor te zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar uw sanitaire ruimtes kunt u gebruik maken van ons all inclusive hygiëne pakket. Door middel van exclusieve designs geven wij uw toilet een professionele en uitnodigende uitstraling. Hygiëne zorgt daarnaast ook voor een frissere uitstraling en vermindert de kans op virussen en bacteriën. Uw medewerkers kunnen zich bezig houden met kerntaken, aangezien KantoorProfi zorgt voor de aanvulling van o.a. schoonmaakartikelen en de vulling van hygiëne dispensers.

Geen omkijken meer naar uw sanitaire ruimtes? Overweeg dan ons all-inclusive hygiëne pakket!

Het all inclusive pakket ziet er als volgt uit:

KantoorProfi gaat met u in gesprek en neemt alle wensen en behoeften door. Aan de hand van dit gesprek zullen wij u een bijpassend advies geven met betrekking tot de inrichting van de toiletruimte. Na goedkeuring zullen wij de toiletruimte komen inrichten en monteren. Onze monteurs zullen u ook laten zien hoe u de hygiëne dispensers kunt bijvullen.

Na de montage zorgt KantoorProfi ervoor dat de verbruiksartikelen frequent worden geleverd, zodat u nooit zonder zeep of toiletpapier komt te zitten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles naar behoren werkt en indien nodig zo snel mogelijk wordt gerepareerd of vervangen.

Download Brochure
Download Brochure

Offerte aanvragen

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het hygiëne pakket of bent u slechts op zoek naar enkele producten om bijvoorbeeld uw dispensers bij te vullen in uw tandartspraktijk? Neem dan contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98. Wij kunnen uw bestelling direct doorvoeren. Uiteraard kunt u zelf ook een bestelling plaatsen in onze ProfiShop.