kerst

Een voucher als kerstpakket of eindejaarsgeschenk

In oktober lichten wij iedere week een ander kerstpakket uit. De eerste week van oktober hebben wij het gehad over de verspakketten van KPMF en vorige week lichtten we de drankpakketten uit. Deze week een ander leuk en zinvol kerstpakket: een voucher. Er zijn ontzettend veel vouchers te krijgen. Welke vouchers dit zijn en waarom het leuk is om dit met kerst te geven leest u in deze derde blog van kerstpakkettenmaand oktober!

Waarom een voucher?

Medewerkers van bedrijven komen vaak niet allemaal uit dezelfde gemeente. In plaats van het geven van een etentje voor het hele gezin bij een restaurant om de hoek of een overnachting in Amsterdam laat u uw personeel zelf een locatie kiezen die voor hun goed uitkomt.

Hotelovernachting

Wilt u uw personeel een hotelovernachting cadeau doen met Kerst? Met de GiftForYou hotelwaardebon laat u een herinnering maken om nooit te vergeten. Er is keuze uit verschillende stedentrips, rustgevende nachtjes weg of ontspannende wellnesshotels. Verschillende hotels uit Nederland, België én Duitsland doen mee!

Eten en drinken

Tijdens Kerst komen vrienden en familie samen om te genieten van elkaars gezelligheid, lekker te eten en te proosten op een mooi nieuwjaar. Hoe leuk is het om als werkgever uw personeel een voucher cadeau te geven waarmee er heerlijk gegeten kan worden bij meer dan 1800 restaurants in heel Nederland. Van een gezellige lunch tot een high tea en van een luxe borrel tot een uitgebreid driegangendiner.

Ontspanning

Wilt u uw personeel lekker even laten ontspannen en klaarstomen voor een mooi nieuw jaar? Wat dacht u van een dagje sauna? Met de sauna relax bon heeft men voor twee personen toegang tot 70 sauna’s en wellnesscentra’s in Nederland en België. Om even helemaal tot rust te komen!

Eigen keuze

Uw personeel zelf een keuze laten maken kan natuurlijk ook. Kies in dit geval voor de waardebon ‘Ultimate Choice’. Met de bon kunnen verschillende belevenissen gekozen worden, waaronder de hierboven genoemde activiteiten.

Hoeveel kost een voucher kerstpakket?

Van de meeste belevenissen kunnen er vouchers besteld worden ter waarde van € 25,-, € 35,- of € 50,-. Zo bepaalt u zelf hoeveel u uitgeeft aan de kerstpakketten en past het altijd binnen uw kerstpakketten budget. Welke voucher kiest u?