Ergonomie

Ergonomie

Een werkplek ergonomisch maken betekent dat de werkomgeving wordt aangepast naar de werknemer, zodat de werknemer minder wordt belast en de kans op lichamelijke klachten wordt verkleind. Er zijn veel manieren om ergonomie toe te passen op kantoor. KantoorProfi is specialist op het gebied van ergonomie en maakt mensen graag bewust van hun werkhouding.

Ergonomische bureaustoel

Een van de belangrijkste manieren voor het toepassen van ergonomie op de werkplek is het aanschaffen van ergonomische bureaustoelen, maar wanneer is een bureaustoel nou ergonomisch te noemen? Het lichaam is gemaakt om te bewegen en niet om acht uur per dag stil te zitten. De bureaustoelen van KantoorProfi volgen de bewegingen van de gebruiker en stimuleren hem tegelijkertijd om van houding te veranderen.

Voordat een bureaustoel wordt gebruikt, moet deze nog wel juist worden ingesteld. Onze bureaustoelen zijn allemaal verstelbaar, waardoor ze voor iedereen geschikt zijn. Enige nadeel is dat veel mensen niet weten waar alle knoppen van de bureaustoel voor zijn en hoe deze op de juiste manier kunnen worden gebruikt. KantoorProfi komt daarom graag langs voor het geven van een zitinstructie met uitleg van alle bureaustoel knoppen.

Ergonomische werkplek

Met alleen het aanpassen of goed instellen van de bureaustoel bent u er helaas nog niet. Het is van belang dat ook het bureau op de juiste hoogte voor de gebruiker is ingesteld en wanneer er met een computerscherm wordt gewerkt zal ook deze op de juiste hoogte moeten staan. Kies daarom voor een bureau die in hoogte verstelbaar is en gebruik onze monitorarmen voor het verstellen van het computer scherm.

Dit is de basis voor het creëren van een gezonde werkhouding voor uw medewerkers en het verkleinen van de kans op lichamelijke klachten.

KantoorProfi en ergonomie

Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van ergonomie komen wij graag bij u langs om een presentatie te geven waarin wij aangeven hoe wij tegen ergonomie aankijken en wat onze ervaringen zijn.

Wilt u meer weten over ergonomie? Neem contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98.

Onze Ergonomie-toppers:

KantoorProfi NPR1813 bureaustoel

Zeer professionele bureaustoel die voldoet aan de strengste NPR normen. Compleet geleverd met alu gepolijst voetkruis en 4D armleggers. Keuze uit gestoffeerde of mesh rug. Met TUV NPR testrapporten.

Vanaf €399,-

Bestel direct!

Flex 3 slinger bureautafel

De nieuwe Flex 3 hoort bij de complete familie flextafels die wij aanbieden op het gebied van dynamisch werken. Deze tafel is verstelbaar door middel van slinger (62-86cm). Aluminium en Wit zijn standaard op voorraad.

Vanaf €539,-

Bestel direct!

Flatscreenarm Newstar 1 scherm

Met deze monitorarmen bevestigt u een flatscreen aan het bureau via een bureauklem. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen en u kunt het scherm kantelen, zwenken en roteren.


Voor €79,95

Bestel direct!

Laptopstandaard professional series

Professional series laptop werkstation met USB. In 9 verschillende hoogten in te stellen. Uitgevoerd in een stevige, stijlvolle metalen constructie. Met 4 geïntegreerde USB-hub poorten. Inclusief documenthouderclips.

Voor €54,95

Bestel direct!