Project info

  • Klant: RRS Nederland B.V.
  • Locatie: Den Haag

Vandaag hebben we de kantine in Den Haag afgerond. (07/03)

Naast de geweldige PVC vloer die is gelegd, zijn ook de muren weer mooi wit. De degelijke akoestische schuifwand zit ook al op de plek. De schuifwand zorgt ervoor dat de kantine als vergaderruimte gebruikt kan worden.
Om de kantine levendig te maken is er gekozen voor een drie-kleuren combinatie aan kantinestoelen. Dit i.c.m. de kantinetafels met een Oak medium blad past prachtig. Oh en vergeet ook niet de bar te aanschouwen. Die is ook gloednieuw!

Ook een onderdeel van dit project was om de binnentuin weer een geweldige uitstraling te geven. We wisten dat de muren een flinke klus zou worden.
Links op de foto ziet u hoe de muren in de binnentuin er aan toe waren. Flink wat werk om deze weer spik en span te krijgen. Maar zoals op de rechter foto is te zien, gaat dat helemaal goed komen. De muren zijn inmiddels alweer als nieuw.