herstofferen kpmf

Geef uw interieur een tweede leven met herstoffering

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van interieurinrichting. Het komt daardoor vaak voor dat bedrijven hun interieur willen vernieuwen, terwijl hun huidige meubels op het gebied van kwaliteit nog niet aan vervanging toe zijn. Een goede oplossing hiervoor is het herstofferen van meubels. Zo creëert u een hele nieuwe stijl zonder dat u nieuwe meubels hoeft aan te schaffen.

Voordelen herstofferen

We hebben het hierboven eigenlijk al verteld: bij herstofferen hoeft u geen nieuwe meubels aan te schaffen. Hierdoor zijn de kosten vele malen lager. Dit is natuurlijk alleen het geval als de kwaliteit van de meubels nog naar wens is. Na het herstofferen passen de meubels helemaal binnen het gewenste interieur en gaan ze weer een aantal jaar langer mee.

Bij het kopen van nieuw meubilair bent u vaak gebonden aan een bepaald materiaal of een klein aantal kleuren. Door uw meubels te laten herstofferen kunt u de producten helemaal op maat laten maken. Er zijn onwijs veel materialen en kleuren waar u uit kunt kiezen. Zo zit er altijd iets tussen dat bij de rest van uw (nieuwe) interieur past!

Welke producten kunt u herstofferen?

Op het gebied van (her)stoffering zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. Wij kunnen in alle branches producten voor u herstofferen. Denk hierbij aan bureaustoelen, vergaderstoelen en bezoekersstoelen, maar ook aan horecameubilair, onderwijsmeubilair en zorgmeubilair zoals behandeltafels.

Daarnaast kunnen wij ook akoestische oplossingen en wandpanelen opnieuw stofferen. Tegenwoordig zien we het steeds meer: een hele muur die is gestoffeerd met akoestische panelen. Dit kan qua stof van alles zijn: hout, steen, stof of zelfs planten. Het geeft een mooi effect en verbetert ook nog eens de akoestiek aangezien geluiden worden gedempt. Maar denk ook aan stoffering van scheidingswanden of wachtkamerbanken. Er zijn ontzettend veel kleuren en materialen beschikbaar. Hierdoor kunt u het meubilair helemaal op maat laten stofferen.

Wilt u meer weten over herstoffering of de akoestische oplossingen? Neem dan contact op via info@kpmf.nl / 085 401 68 98 of hou onze blog in de gaten!