kadopakhuys

Kadopakhuys: hét kerstpakket voor iedere medewerker

Wilt u zeker weten dat uw medewerkers een cadeau krijgen waar ze echt wat aan hebben en daadwerkelijk gebruik van gaan maken? Dan is het Kadopakhuys concept echt iets voor u. Uw medewerkers krijgen een persoonlijke inlogcode waarmee zij eenvoudig zelf hun kerstpakket kunnen .

Hoe werkt het Kadopakhuys concept?

Wanneer u gebruik maakt van het Kadopakhuys concept, krijgen uw medewerkers een persoonlijke inlogcode. Uw medewerkers kunnen met deze code inloggen in de kerstcadeau webshop. In deze webshop vinden zij een ruim assortiment geschenken, belevenissen en goede doelen waar zij hun bon voor kunnen ‘inwisselen’. Na het maken van de keuze wordt het cadeau thuisbezorgd of, indien gewenst, bij een servicepunt afgeleverd. Deze keuze kan de medewerker zelf maken in de kerstpakketten webshop.

Hoeveel kost een Kadopakhuys cadeaubon?

Bij KPMF kunt u drie verschillende Kadopakhuys cadeaubonnen bestellen. Bonnen waarvan uw medewerkersersoneel cadeaus tot 25, 35 of 50 euro mogen uitkiezen. Voor iedere bon is een speciaal assortiment zichtbaar in de webshop. Kiest u Kadopakhuys 50, dan krijgt uw medewerker met zijn persoonlijke inlogcode het assortiment te zien met cadeaus tot 50 euro. Zelf betaalt u voor deze bon slechts € 32,75.

Het assortiment cadeaus

Het assortiment kerstpakketten is bij alle drie de cadeaubonnen erg groot. Naast producten kan ook een keuze worden gemaakt uit vouchers of een donatie aan een goed doel. Van de producten bestaat het assortiment uit de thema’s body & sport, home & living, koken & tafelen, lifestyle en tuin & vrije tijd. Per categorie zijn tientallen producten te kiezen zoals een activity tracker, was- of opbergmand, klok, lamp, bluetooth luidspreker, tijdschriftabonnement, weekendtas, barbecueset of een autowas-set.

Bij het assortiment vouchers kunt u kiezen uit bioscoopbonnen, nachtjes weg, festivaltickets of bijvoorbeeld een bon voor uiteten. Wanneer er gekozen wordt voor een goed doel, schenkt u de waarde van de cadeaubon aan bijvoorbeeld KWF, Clini Clowns of Artsen zonder Grenzen. Uiteraard mag u zelf het goede doel kiezen.

Benieuwd naar het gehele assortiment cadeaus? Bekijk de demoversie van de webshop! Log hiervoor in op www.kadopakhuys.nl met uw eigen e-mailadres. Gebruik een van de volgende wachtwoorden, afhankelijk van het assortiment dat u wilt zien:

Wachtwoord voor het assortiment van 25 euro: kado5

Wachtwoord voor het assortiment van 35 euro: kado7

Wachtwoord voor het assortiment van 50 euro: kado10

Wat vindt u van het Kadopakhuys?

Veel werkgevers kiezen er tegenwoordig voor om het regelen van kerstpakketten voor hun medewerkers uit handen te geven. Vanwege tijds- en kostenbesparing is het Kadopakhuys concept, waarbij elke medewerkerszelf een cadeau uit mag zoeken tegenwoordig erg populair. Wat vindt u van dit concept? Waarom zou u hier als werkgever wel of niet gebruik van maken? `Bent u als medewerker blij met dit kerstgeschenk of hoopt u op een persoonlijker kerstpakket?