kerst drank

Kerstgeschenken met bier, wijn of andere dranken

Nee hoor, we zijn nog steeds niet uitgepraat over de kerstpakketten. De hele maand oktober kunt u iedere week een blog van ons verwachten waarin wij een themapakket uitlichten. Deze week in de spotlight: het drankpakket.

Een drankpakket als kerstgeschenk

Bij de feestdagen horen lekkere drankjes. Van een heerlijk verfrissend, koud biertje tot een fruitige, mousserende wijn. Samen met vrienden en familie proosten op een gezond en gelukkig nieuwjaar. Een drankpakket is daarom een zeer geschikt kerstgeschenk en komt altijd goed van pas.

Ideaal als relatiegeschenk

Naast het geven van een drankpakket aan uw personeel, biedt het drankpakket ook uitkomst als relatiegeschenk. Door middel van een relatiegeschenk laat u uw relaties weten dat u bij bent met de prettige samenwerking. Daarnaast is het een goed promotiemiddel omdat zij uw naam (en logo) voorbij zien komen.

Verschillende soorten drankpakketten

Kies voor een wijnpakket met verschillende kleine wijnflesjes, een fles prosecco inclusief mooie glazen, een bierpakket met heerlijke speciaalbiertjes of een uitgebreid drankpakket inclusief passende snacks zoals een Frans kaasplankje. Er zijn genoeg mogelijkheden voor uw drankpakket kerstgeschenk!

Al onze drankpakketten worden op een prachtige manier ingepakt. Dit maakt het geven én het ontvangen van een drankpakket stukken aantrekkelijker. De drankpakketten krijgen een luxe uitstraling door bijvoorbeeld een mooie houten kistje, een luxe doos of een prachtige wijnkoker. Heeft u andere inpakwensen? Geef deze gerust aan ons door!

Herkomst dranken

Welke wijn is uw favoriet? Bij al onze dranken staat in de beschrijving de herkomst. Zo komen onze wijnen o.a. uit Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Wilt u meer specifieke informatie weten over onze drankpakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er alles over!

KPMF drankpakketten

Benieuwd naar het volledige assortiment drankpakketten of kerstpakketten van KPMF? Ga naar kerst.kpmf.nl en kijk uw ogen uit! Bestellen gaat eenvoudig via de kerstpakketten webshop. Voor vragen kunt u altijd bij ons team terecht. Neem hiervoor contact op via info@kpmf.nl of bel 085 401 68 98.