Categoriëen

Filteren op

Kerstpakketten

Gaat u kerstpakketten bestellen voor uw medewerkers? In de ProfiShop vindt u ruim 100 verschillende kerstpakketen. Hierdoor vindt u bij ons altijd het perfecte pakket. Bent u nog niet overtuigd? Laat uw eigen pakket samenstellen!

Kerst is een tijd van gezelligheid en het samen zijn met vrienden en familie. Voor een werkgever is dit het perfecte moment om waardering te tonen voor de inzet van het personeel door middel van een presentje. Inmiddels is het geven van een kerstpakket aan medewerkers een echte traditie geworden.

Er zit geen budget of grootte vast aan het kerstpakket. De werkgever beslist. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden, waaronder bij KantoorProfi.

Kerstpakketten bestellen bij KantoorProfi

Kerstpakketten vindt u bij KantoorProfi in alle soorten en maten. Heeft u maar een klein budget? Bij ons heeft u al een kerstpakket vanaf negen euro. Aangezien al onze pakketten mooi worden verpakt, wordt het ontvangen van een simpel flesje wijn al erg gewaardeerd.

Daarnaast hebben wij ieder jaar een aantal volumetoppers in ons assortiment. Dit zijn goed gevulde pakketten, waar u maar weinig voor betaalt. U heeft al een volumetopper voor 27 euro. Dit is de volumetopper Santa Red. Een vrolijk, kerstrood familiepakket vol met twaalf verschillende soorten lekkernijen voor het hele gezin!

Niet alleen de volumetoppers, maar al onze kerstpakketten zijn verbonden aan een bepaald thema. Dit maakt het extra leuk om te geven en ontvangen. Wij hebben bijvoorbeeld High tea pakketten, maar ook pakketten met thema’s zoals tapas, thee, picknick en winter.

Kerstpakketten op maat

Vindt u ondanks het brede assortiment van KantoorProfi toch geen kerstpakket dat bij u, uw bedrijf of uw medewerkers past? Niet getreurd. Bij ons kunt u kerstpakketten op maat laten maken. U kunt ervoor kiezen om een bestaand pakket te wijzigen of om een geheel nieuw pakket samen te stellen. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen doorgeven.

Wilt u een kerstpakket op maat of heeft u help nodig bij het bestellen van kerstpakketten? Neem contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 130 41 25.

Kerstpakketten

Actieve filters