verspakket

KPMF kerstpakketten tip: een verspakket

Afgelopen maand, september, stond geheel in het teken van kerstpakketten. Wegens succes en de vele tips die wij nog voor u op ons lijstje hebben staan is het thema van oktober wederom kerstpakketten. Iedere week lichten wij een themapakket uit, met deze week het verspakket.

Wat is een verspakket?

Het verspakket is een kerstpakket met heerlijke verse producten die u tijdens de feestdagen kunt nuttigen. Het is een zeer speciaal kerstpakket waar uw personeel echt wat aan heeft. Geef bijvoorbeeld een verspakket met een heerlijk stuk vlees, een kaasplank, een gourmetpakket of een pakket met verschillende verse producten. Er is ontzettend veel keuze.

Waarom een kerstpakket met verse producten?

Het leuke aan het geven van een verspakket is dat uw personeel hier echt wat aan heeft. Tijdens de feestdagen wordt er veel gegeten, dus een verspakket komt altijd van pas. Daarnaast wordt de inhoud van het pakket samen met familie en vrienden genuttigd, wat een mooie kerstgedachte is.

Zelf een pakket samenstellen

Ziet u in ons ruime assortiment kerstpakketten toch niet het juiste (vers)pakket staan, of zou u graag wat wijzigingen maken in een specifiek pakket? Dat is uiteraard mogelijk. Neem gerust contact met ons op en vertel ons waar u naar op zoek bent.

WINACTIE: wie gunt u een kerstpakket?

In september heeft u op Facebook mee kunnen doen met onze weggeef actie. De winnaar van het kerstpakket is vandaag op onze Facebookpagina bekend gemaakt. Heeft u niet gewonnen of de winactie over het hoofd gezien? Niet getreurd, wegens de vele deelnemers hebben wij besloten nog een pakket weg te geven! Ga snel naar onze Facebookpagina en laat ons weten wie u een kerstpakket gunt. Uit alle reacties die wij op Facebook hebben ontvangen kiezen wij aan het eind van deze maand een winnaar. Hij of zij krijgt van ons een gratis rijk gevuld kerstpakket!