Maatwerk

Elk kantoor is anders. Elke ondernemer is anders. Elke organisatie is anders. Oftewel: projectinrichting is maatwerk. KantoorProfi begrijpt dit en gaat graag samen met u aan tafel om al uw wensen en behoeften op papier te zetten.

Per kantoor, ondernemer of organisatie verschillen producten in afmeting, materiaal, uitstraling en vormgeving. KantoorProfi is er voor iedereen. Wij bieden tafels in elke gewenst model en formaat, stoelen in verschillende mogelijke afwerkingen en stijlvolle kasten die passen bij uw interieur.

Wij komen graag bij u langs om inzicht te krijgen in uw bedrijfsruimte. Alle wensen en behoeften zoals maat, materiaal en functie worden met u doorgenomen.

maatwerk

Elk kantoor is anders. Elke ondernemer is anders. Elke organisatie is anders. Oftewel: projectinrichting is maatwerk.

Maatwerk voorbeelden

Om u een beeld te geven van onze mogelijkheden op het gebied van maatwerk geven wij u graag enkele voorbeelden:

Bij het herinrichten van de kantine was een nieuwe bar gewenst. Deze bar heeft afwijkende maten waardoor er een hele nieuwe bar is ontworpen en gerealiseerd. Het resultaat was prachtig!

Download Brochure
Download Brochure

Voor behandelkamers in bijvoorbeeld tandartspraktijken is het van belang dat de kamer goed is ingericht. In iedere ruimte zijn andere opbergkasten gewenst. Deze opbergkasten kunnen helemaal naar wens worden gemaakt. U geeft uw wensen door, wij maken een ontwerp en zorgen ervoor dat het op de juiste manier wordt gerealiseerd.

In magazijnen vormen stellingen de basis voor de opslagruimte. Heeft u stellingen nodig van andere afmetingen omdat het anders niet goed uitkomt in uw magazijn? Geen probleem! Alle soorten en afmetingen zijn mogelijk.

Contact

Bent u op zoek naar maatwerk voor kantoor, zorg, horeca, onderwijs of magazijn? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98.