testtest

profishop

Over KantoorProfi

KantoorProfi is een jong en dynamisch bedrijf dat zowel nationaal als internationaal haar sporen heeft verdiend. KantoorProfi is ontstaan nadat er jarenlang ervaring is opgedaan op het gebied van inkoop, inrichting en innovatie. Dankzij deze kennis en een groot netwerk aan partners zijn wij flexibel en in staat om in te spelen op de steeds veranderende vraag vanuit de markt.

Klanten hebben niet zomaar behoefte aan een aantal producten, maar willen een totaal concept. De totale beleving, het ruime aanbod producten en diensten en een hoogwaardige, afgestemde klantenservice helpen hierbij. KantoorProfi luistert goed naar de wensen van de klant, analyseert de behoeften en maakt van ieder project een groot succes.

Van complete bedrijfsverbouwing tot de aanschaf van kantoorartikelen.

KantoorProfi is onderdeel van KPMF B.V., hét platform voor al uw facilitaire behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in leveranciersmanagement, wat inhoudt dat u voor een volledige kantoorinrichting, verhuizing of verbouwing slechts contact heeft met één leverancier: KantoorProfi. Dit wordt ook wel het one-stop-shopping concept genoemd. Als totaalleverancier zijn wij het startpunt voor ieder project.

ProfiShop

In de ProfiShop vindt u meer dan 40.000 artikelen voor uw kantoor, magazijn, horecagelegenheid, onderwijsinstelling of praktijk. Naast deze artikelen bieden wij ook een groot aantal diensten aan. Dankzij ons grote aanbod kunt u zich volledig richten op uw corebusiness.

Producten en diensten

KantoorProfi levert kleine artikelen zoals paperclips, afvalbakken en notitieboeken, maar ook kopieermachines, 3D printers, archiefstellingen en bureaus. Naast deze kantoorartikelen bieden wij ook diensten aan op het gebied van schoonmaak, BHV, interieur, stoffering, montage, beplanting, drukwerk en promotie. U kunt bijvoorbeeld uw oude stoelen door ons laten herstofferen, de inrichting van uw werkplek laten ontwerpen, een all inclusive hygiëne pakket afnemen waarbij u geen omkijken meer heeft naar uw sanitaire ruimtes of uw website door ons laten realiseren. Zo zijn er oneindig veel producten en diensten waar u KantoorProfi voor kunt inschakelen.

Verschillende branches

In sommige branches zijn de benodigde producten en diensten niet kantoorgerelateerd. Denk aan handschoenen of mondkapjes voor praktijken en entresolvloeren voor magazijnen. Om deze andere branches beter te kunnen bedienen zijn er vier specifieke Profi’s gerealiseerd. Iedere Profi heeft een eigen platform waarop de inhoud is aangepast aan de behoefte per branche.

De Profi’s

In welke branche bent u werkzaam?

KantoorProfi logo

Bent u toe aan een nieuwe inrichting van uw kantoor, gaat u verhuizen of zit u midden in een verbouwing? KantoorProfi denkt mee aan de inrichting, biedt een verhuis- en montageteam aan en onderhoudt de beplanting op uw kantoor. Ook voor het leveren van volledig ingerichte werkplekken, kantoorartikelen en relatiegeschenken bent u bij KantoorProfi aan het juiste adres.

ZorgProfi logo

Uw drukwerk en promotie, onze zorg. Het promoten van uw praktijk is vaak iets wat men links laat liggen, omdat het veel tijd kost en niemand er verstand van heeft. ZorgProfi helpt u hier graag mee, zodat u zich kunt richten op uw corebusiness. Ook kunt u bij ons dispensers, handschoenen, een nieuwe balie en zelfs bedrukte bedrijfskleding bestellen. Wij denken graag met u mee!

HorecaProfi logo

Toe aan nieuwe uitstraling? Bij HorecaProfi kunt u de hele inrichting van uw horecazaak laten ontwerpen. Van de inrichting van het terras tot het ontwerpen van een maatwerk bar. Heeft uw zaak nog niet voldoende naamsbekendheid? HorecaProfi helpt u graag met de marketing. Denk niet alleen aan het ontwerpen van promotiemateriaal zoals flyers en bierviltjes, maar ook aan een promotieteam die uw flyers verspreidt.

MagazijnProfi logo

Wilt u de docentenkamer, aula, kleedkamer of klaslokalen opnieuw inrichten? Denk dan aan OnderwijsProfi! Wij denken graag met u mee. Enkel toe aan wat nieuwe artikelen zoals gekleurde kantinestoelen, stress verlagende zitzakken of kluisjes? Uiteraard kunt u die ook bij ons bestellen. Op het gebied van drukwerk kan OnderwijsProfi u naast een volledig nieuwe huisstijl ook voorzien van rapporten en schoolgidsen.

MagazijnProfi logo

De inrichting van een magazijn vergt veel denkwerk. MagazijnProfi denkt graag met u mee om uw magazijn zo effectief mogelijk in te richten. Wij kunnen een compleet uitgewerkt concept van uw magazijninrichting ontwerpen. Uiteraard kunt u ook losse producten zoals verrijdbare stellingen, verdiepingsvloeren, transportkarren en veiligheidskleding bij ons aanschaffen.

John

John

Managing Director
John heeft al meer dan 15 jaar ervaring in deze branche en is daarmee het strategisch brein achter KantoorProfi. Als ervaren zakelijkeleider is zijn passie om resultaten te verbeteren en anderen te inspireren dit samen te bereiken.

Janneke

Janneke

Copywriter
Janneke is het spellings- wonder van KantoorProfi. Ze is verantwoordelijk voor alle websiteteksten en schrijft regelmatig blogs. Het liefst controleert ze alle teksten die door haar collega’s geschreven worden, want spelfouten? Dat kan écht niet!
Debbie

Debbie

Directeur
Debbie reguleert het testosteron niveau binnen KantoorProfi met haar luisterend oor. Ze is een fijne gesprekspartner en met haar zorgzame karakter is zij een topper in relatiebeheer. Daarnaast zorgt ze ook nog voor een stukje structuur binnen KantoorProfi.
Thomas

Thomas

Marketing
Thomas is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie activiteiten. Niet alleen intern, maar ook extern. Met zijn creatieve gedachtegang zorgt hij ervoor dat het gepresenteerde merk bij iedereen blijft hangen.
.
Bram

Bram

Account Manager
Bram is betrokken bij de inkoop en verkoop van het gehele KantoorProfi assortiment. Hij zorgt voor scherpe prijzen bij de leverancier en is daarmee in staat ook de klant van scherpe prijzen te voorzien. Bram kent daardoor alle ins en outs van de markt.