logo

Geniet van goede akoestiek met akoestische plafondoplossingen

Geniet van goede akoestiek met akoestische plafondoplossingen

Akoestiek is erg belangrijk. Helaas zijn er maar weinig organisaties die hier aandacht aan besteden. Daarom staat bij KantoorProfi de hele maand januari in het teken van akoestiek. In de blog van deze week lichten we alweer de derde oplossing uit, namelijk: akoestische plafondoplossingen. Een erg leuke oplossing die veel mensen doet verrassen!

Veel mensen verwachten bij akoestische plafondoplossingen namelijk slechts wat saaie platen aan het plafond. Deze bestaan ook zeker, maar wij geven hier een unieke, creatieve draai aan. Onze akoestische plafondoplossingen zijn het middelpunt van uw ruimte en springen het meest in het oog. Op een positieve manier.

Ornamenten

Kent u die mooie plafondornamenten die men in chique herenhuizen nog veel tegenkomt? Deze zijn prachtig en maken een ruimte helemaal af. Wij bieden soortgelijke ornamenten aan als akoestische oplossing. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en sluiten naadloos op elkaar aan. Hierdoor zijn alle denkbare maten te realiseren. Door de verschillende maten en elementen kunt u zelf een tal van variaties in patronen en vormen creëren.

Natuurvezels

De nagemaakte plafondornamenten zijn gemaakt van natuurvezels en zijn dus 100% eco-friendly. Natuurvezels zijn een goed alternatief voor steenwol of akoestische melaminedekens, aangezien natuurvezels een milieuvriendelijk productieproces hebben. Steenwol en melaminedekens zijn vele malen schadelijker voor onze planeet. Wanneer een ornamenten paneel aan vervanging toe is, komen wij ze bij u ophalen. Hierna verwerken wij ze tot compost en zo maken onze bomen nieuwe bomen.

Wolken

Naast plafond ornamenten is het ook mogelijk om 3D-wolken aan het plafond te hangen. Net als bij de natuurlijke akoestische oplossingen is de gedachte hierbij dat de natuur en de werkplek elkaar ontmoeten. Dankzij de wolken wordt het fluisterstil op de werkplek. Een genot voor het oog, een feest voor het oor. Naast 3D-wolken zijn er ook 3D-rotsen, -bomen en -heggen die zorgen voor een fluisterstille werkplek.

Meer weten over akoestische oplossingen?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw akoestiek probleem. Naast plafondoplossingen bieden wij nog veel meer akoestische oplossingen aan. In onze vorige blogs hebben we de natuurlijke akoestische oplossingen en akoestische wandoplossingen uitgelicht. Volgende week gaan we het hebben over akoestische lampen! Bent u nu al benieuwd wat voor een akoestische oplossingen er mogelijk zijn binnen uw werkplek? Contact ons via info@kantoorprofi.nl of bel naar 085 - 130 41 23 om een vrijblijvende afspraak te maken!

Delen: