logo

All inclusive facility: vergeet de kantine niet!

All inclusive facility: vergeet de kantine niet!

De maand april staat in het teken van all inclusive facility. KantoorProfi ontzorgt van a tot z en u kunt bij ons terecht voor ál uw kantoorartikelen. Denk aan volledige werkplekken, kantoorverlichting en grote machines, maar ook aan drink- en etenswaren. De kantine wordt vaak vergeten, maar van a tot z betekent bij ons ook echt van a tot z.

Koffie en thee

Niets zo vervelend als een leeg koffiezetapparaat. 80% van de Nederlanders drinkt regelmatig een kopje koffie. Erg vervelend wanneer u klanten geen kopje koffie kunt aanbieden. Zorg daarom voor een lekker koffiezetapparaat en vul uw koffiebonen of koffiepads op tijd aan. Heeft u een lange vergadering? Gebruik een thermoskan om de koffie en thee warm te houden. Bij KantoorProfi bestelt u niet alleen het koffiezetapparaat zelf. We hebben een ruim assortiment koffie toebehoren. Denk aan verschillende soorten filters en koffiebonen.

Etenswaren voor op kantoor

Een koekje voor bij de koffie, een lekker stukje chocola als tussendoortje, een pepermuntje voor de meeting of gewoon zomaar een snoepje. Wat lekkers aanbieden staat voor gastvrijheid en saamhorigheid. Een goede indruk bij de klant en een teamgevoel onder uw personeel. Bestel vandaag nog uw etenswaren bij KantoorProfi!

Soep

Soep is een snel en goed alternatief voor de lunch of als tussendoortje. Het is snel te bereiden en nog redelijk gezond ook. Het zorgt er daarnaast voor dat u minder snel (ongezond) gaat snacken. Door tussen de middag soep te eten krijgt u niet alleen groente binnen, maar ook veel vocht. Het helpt om aan de 1,5 liter water per dag te komen. Voldoende vocht zorgt voor een productievere werkdag. Nu is een zelfgemaakte verse soep natuurlijk het lekkerst en gezondst, maar een kant en klare soep voor op kantoor is een snel en makkelijk alternatief. Bij KantoorProfi bestelt u verschillende smaken soep, noodles en kant-en-klare pasta.

Delen: