logo

Een kantoor inrichten met KantoorProfi

Een kantoor inrichten met KantoorProfi

Bij het inrichten van een kantoor komt veel kijken. KantoorProfi helpt graag bij de inrichting. Niet alleen met producten, maar ook met een groot aanbod diensten. In deze blog vindt u handige tips waarop gelet moet worden en wordt duidelijk waar en wanneer u KantoorProfi kunt inschakelen.

De basis van de kantoorruimte

Voordat er daadwerkelijk meubels gekocht gaan worden is het belangrijk om de basis van de kantoorruimte in orde te maken. Niet alleen het afwerken van de vloer, muur en het plafond. Denk ook een goede verlichting, een prettige luchtvochtigheid en het kunnen regelen van de temperatuur. Dit heeft allemaal invloed op de productiviteit van u en uw collega’s. En wat dacht u van voldoende stopcontacten en aansluitingen voor het internet en de telefoon?

De werkplek

Het inrichten van de werkplek is het belangrijkste onderdeel. Urenlang werken achter een bureau vraagt om kwalitatief goede kantoormeubelen voor een juiste zithouding. Door gebruik te maken van ergonomische producten voorkomt u lichamelijke klachten en vergroot u het zitcomfort en dus de productiviteit. Zorg voor een bureau dat in hoogte verstelbaar is. Zo is het bureau voor meerdere medewerkers geschikt en kunt u indien gewenst zelfs gebruik maken van stahoogte, waarbij het mogelijk is om af te wisselen tussen zittend en staand werken. Ook een kwalitatief goede bureaustoel mag hierbij niet ontbreken. Met behulp van een bureaustoel die voldoende instelmogelijkheden heeft, creëert u een juiste zithouding. Maak de werkplek af met een ladeblok en kast voor voldoende opbergruimte. Zo voorkomt u dat het hele bureau vol ligt en begint u iedere dag weer met een schoon en opgeruimd bureau. U bent minder afgeleid, kunt papieren sneller vinden, ervaart op deze manier minder stress en komt werkdagen prettiger door. Hulp nodig bij het monteren en instellen van alle nieuwe meubels? KantoorProfi helpt graag!

Accessoires

Ook niet onbelangrijk: accessoires. En hierbij hebben we het niet alleen over accessoires die de kantoorruimte opvrolijken zoals muurdecoratie en planten. Denk bijvoorbeeld ook aan prullenbakken, kapstokken, presentatiemiddelen en scheidingswanden.

Kantoorapparatuur

Om daadwerkelijk aan het werk te gaan heeft u computers nodig. Zorg dat de computers op de juiste manier worden ingesteld en de kabels netjes worden weggewerkt. Met behulp van monitorarmen kunt u computerschermen ophangen die in verschillende richtingen verstelbaar zijn. Zo maakt u de werkplek ergonomisch en kunnen meerdere medewerkers er gebruik van maken. Daarnaast zijn ook printers, scanners en kopieerapparaten tegenwoordig niet meer weg te denken uit het kantoor. KantoorProfi heeft een ruim aanbod kantoorapparatuur en denkt graag met u mee om een juiste oplossing aan te bieden.

Toch hebben we zelfs na deze uitgebreide blog nog lang niet alles benoemd wat KantoorProfi levert en aanbiedt. Van A tot Z zijn wij betrokken bij de inrichting van uw nieuwe kantoor. Niks is voor ons te gek. Heeft u een vraag of bent u benieuwd of wij uw vraagstuk kunnen beantwoorden? Aarzel niet om contact op te nemen. Ons team is bereikbaar via info@kantoorprofi.nl of bel direct naar 085 130 41 25.

Delen: