kerst-herstofferen

Waarom herstofferen? Wat zijn de voordelen?

Veel mensen zijn geneigd nieuwe meubels aan te schaffen wanneer bijvoorbeeld de stof versleten is. Lang niet altijd is dit nodig en kan er geld bespaard worden door de meubels te laten herstofferen. Omdat niet iedereen bekend is met de brede mogelijkheden van herstofferen leest u in deze blog alle voordelen van herstofferen.

Voordeel 1: Ruime keuze aan stoffen

Wanneer u een nieuwe stoel wilt kopen is het aantal kleuren en stoffen vele malen kleiner dan bij herstofferen. Uw gewenste stoel is vaak in slechts drie kleuren beschikbaar, terwijl u bij herstofferen keuze heeft uit duizenden kleuren en materialen. Zo zijn de meubels helemaal naar wens en passend bij de rest van uw interieur.

Voordeel 2: Kleur- en materiaalstalen bij u op kantoor

Het te stofferen meubel staat al bij u op kantoor. Wanneer u het meubel wilt laten herstofferen zullen wij met de verschillende kleuren en materialen langs komen. Zo weet u zeker dat u de juiste stofkeuze maakt.

Voordeel 3: Kostenbesparing

Herstofferen is een stuk goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe meubels. Wanneer u gebruik maakt van herstofferen kunt u tot wel 70% kosten besparen. Een eenvoudige manier om geld te ‘verdienen’!

Voordeel 4: Duurzaamheid

Het herstofferen van meubels is zeer milieuvriendelijk. U gooit de meubels niet weg maar geeft ze een tweede leven. Op deze manier hoeft u geen nieuwe meubels aan te schaffen en gaan uw huidige meubels jaren langer mee!

Voordeel 5: Voor binnen- én buitenmeubels

Wist u dat buitenmeubels ook opnieuw gestoffeerd kunnen worden? Ideaal nu het warme weer eraan zit te komen! Voor buitenmeubels worden speciale stoffen gebruikt die geschikt zijn om natgeregend te worden. De stoffen zijn tevens gemakkelijk schoon te maken. Uw meubels zijn beschermd tegen weer en wind én u kunt zelf uw nieuwe buitenmeubels ‘ontwerpen’.