Akoestiek verbeteren

filler.png

Een lange nagalmtijd op kantoor zorgt ervoor dat werknemers zich niet goed kunnen concentreren. Creëer een prettige werkomgeving met de juiste akoestiek.

Bedrijfshulpverlening

filler.png

Er zijn maar weinig mensen die weten wat er moet gebeuren in bepaalde situaties, terwijl deze levensbedreigend kunnen zijn. Zorg voor een goed BHV-plan.

Bedrijfsverhuizing

filler.png

Wilt u verhuizen of het kantoor opnieuw inrichten? Maak het uzelf niet te moeilijk en laat KantoorProfi u helpen met verhuizen én monteren.

Bureaustoelen bekleding

filler.png

Is uw stoel versleten of past hij niet meer bij de rest van het interieur? Laat de stoel opnieuw bekleden. Zo verlengt u de levensduur terwijl u kosten bespaart!

Ergonomische bureaustoel

filler.png

Zorg dat uw bureaustoel voor iedere gebruiker opnieuw is in te stellen. Zo voorkomt u eventuele lichamelijke klachten en vergroot u de productiviteit!

Huisstijl ontwerp

filler.png

Wilt u uw bedrijf online beter profileren, meer naamsbekendheid creëren of bent u toe aan een hele nieuwe huisstijl? KantoorProfi denkt mee en voert uit!

Interieurarchitect kantoor

filler.png

Wilt u uw kantoor of magazijn (opnieuw) inrichten? Dit vergt veel denkwerk. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en geven graag advies.

interieurbeplanting

filler.png

Wist u dat planten een rustgevende werking hebben, zorgen voor een betere werksfeer daarbij ook een hogere productiviteit? KantoorProfi vertelt er graag meer over!

Kabelmanagement

filler.png

Niets zo vervelend als uitstekende, zichtbare en in de knoop zittende kabels. Laat KantoorProfi ze netjes wegwerken om ongelukken te voorkomen.

Kantoormeubilair huren

filler.png

Heeft u weinig budget voor nieuw kantoormeubilair of heeft u bepaalde kantoormeubelen tijdelijk nodig? Huren of leasen bij KantoorProfi biedt mogelijkheden!

Schoonmaakbedrijf

filler.png

KantoorProfi kan u helpen bij dagelijkse schoonmaaktaken zodat u uw nieuwe werkdag met een fris gevoel begint. Ook voor grondige reinigingen kunt u ons inschakelen.

Toiletinrichting

filler.png

In sanitaire ruimtes kunnen virussen en bacteriën zich snel verspreiden. Het is daarom goed om zorg te dragen voor de hygiëne van uw sanitaire ruimtes.