bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Bent u uw bedrijfsruimte aan het herinrichten of bent u net verhuisd? U zult te maken hebben met veel monteerwerk. Monteren kost redelijk wat tijd en vraagt enige inspanning en ervaring. Daarom bieden wij u graag onze montagedienst aan. Maak het uzelf niet te moeilijk en laat ons uw inrichting monteren. Onze monteurs helpen u niet alleen met het ophangen van lampen, maar kunnen u ook helpen met het monteren van kantoorbenodigdheden zoals bureaus, opbergkasten en bureaustoelen.

Maak het uzelf niet te moeilijk en laat ons uw inrichting monteren.

Bij een verhuizing komt niet alleen het monteerwerk aan bod. Hoe zorgt u ervoor dat uw gehele inboedel veilig aankomt op de nieuwe locatie? KantoorProfi weet hier alles van en neemt u graag uw zorgen uit handen. Of het nu gaat om kleine interne of grote externe verhuizingen, wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Laat ons weten wanneer, hoe laat en waar u wilt verhuizen en wij staan voor u klaar.

Download Brochure
Download Brochure

Offerte aanvragen

Waarom KantoorProfi?

KantoorProfi heeft veel ervaring op het gebied van montage en verhuizingen. Het monteren van uw gehele inrichting is daarom binnen no time gebeurd en verhuizingen verlopen zonder enige problemen.
Een verhuizing wordt vaak buiten kantooruren uitgevoerd om het werkproces zo min mogelijk te verstoren. KantoorProfi begrijpt dat en stelt de montage- en verhuisdienst daarom ook buiten kantooruren om beschikbaar.

Meer informatie over de montage- en verhuisdienst

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u behoefte aan een of meerdere monteurs die u komen ondersteunen? Dan bent u bij KantoorProfi aan het juiste adres! Geef ons door wanneer u gaat verhuizen of welke dag u ondersteuning kan gebruiken op het gebied van monteerwerk en wij zorgen dat de juiste personen voor u klaarstaan. U kunt ons bereiken via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98.