Filters
Hygiëne

Goede hygiëne producten op kantoor zijn nu belangrijker dan ooit. Daarom biedt KantoorProfi nu ook de nodige hygiëne producten. Naast ons ruime assortiment aan kantoorartikelen, kunt u nu ook bij ons terecht voor hygiëneartikelen. Met ons assortiment kunt u thuis, op kantoor en op plekken waar veel mensen samenkomen, zoals restaurants, hotels en winkels de hygiëne waarborgen.

Hygiëne producten

Onder hygiëne producten verstaan we alle producten die uw huid verzorgen, reinigen en beschermen. Onder andere ook de producten die oppervlaktes schoonmaken of zelfs desinfecteren. Daarnaast bieden wij ook hygiëne schermen aan zodat u uw medewerkers op kantoor of in de winkel kunt beschermen. In ons assortiment vindt u hygiëne producten, zoals handschoenen, hygiëne handgels, antibacteriële doekjes, reinigingssprays, dispenser standaards en mondmaskers. Onze producten zijn te verkrijgen in verschillende maten en uitvoeringen. Alles voor de nodige reiniging en persoonlijke bescherming voor u, uw werknemers en gasten.

Hygiëne artikelen voor op kantoor

Sinds de coronacrisis zijn werkgevers verplicht om te zorgen voor een veilige en gezonde werkplek, dit kunt u als werkgever bieden met de nodige hygiëne artikelen op kantoor. Weten welke richtlijnen er zijn? Bekijk dan de hygiënerichtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld. In ons assortiment vindt u hygiëne producten, zoals handschoenen, hygiëne handgels, antibacteriële doekjes, reinigingssprays, dispenser standaards en mondmaskers. Onze producten zijn te verkrijgen in verschillende maten en uitvoeringen. Alles voor de nodige reiniging en persoonlijke bescherming voor u, uw werknemers en gasten. Bij KantoorProfi bieden we veiligheid op kantoor voor een betaalbare prijs.


14 Producten