Bedrijfsverhuizing

Bent u net verhuisd of wilt u uw bedrijfsruimte opnieuw inrichten? Bij een verhuizing komt veel monteerwerk aan bod. Monteren vraagt enige inspanning en ervaring en kost daarnaast ook redelijk wat tijd. Heeft u hier de tijd niet voor of de kennis niet van? KantoorProfi biedt u een montagedienst aan. Maak het uzelf niet te moeilijk en laat ons uw inrichting monteren. Onze monteurs helpen u niet alleen met het ophangen van lampen, maar kunnen u ook helpen met het monteren van kantoorbenodigdheden zoals bureaus, opbergkasten en bureaustoelen.

Naast de montagedienst helpt KantoorProfi u ook met het verhuizen van de gehele inboedel. Hoe zorgt u ervoor dat alles veilig aankomt op de nieuwe locatie? Wij weten hier alles vanaf en nemen graag uw zorgen uit handen. Kleine interne of grote externe verhuizingen: KantoorProfi zorgt ervoor dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Laat ons weten wanneer, hoe laat en waar u wilt verhuizen en wij staan op afgesproken tijdstip voor u klaar.

Werkwijze montage- en verhuisdienst KantoorProfi

De medewerkers van KantoorProfi hebben veel ervaring op het gebied van montage en verhuizingen. Het monteren van uw gehele inrichting is daarom binnen no time gebeurd en verhuizingen verlopen zonder enige problemen.

KantoorProfi begrijpt dat het onhandig is om tijdens kantooruren een verhuizing of montageklus uit te voeren. Daarom bieden wij onze montage- en verhuisdienst ook buiten kantooruren beschikbaar. Zo wordt het werkproces zo min mogelijk verstoord.

Meer informatie over de montage- en verhuisdienst

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u behoefte aan een of meerdere monteurs die u komen helpen? Dan bent u bij KantoorProfi aan het juiste adres! Geef ons door wanneer u ondersteuning kunt gebruiken en wij zorgen dat de juiste personen voor u klaarstaan. Voor vragen of om een afspraak te maken neemt u contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 130 41 25.