Ergonomische bureaustoel

Bent u toe aan een nieuwe bureaustoel? Dan wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Het is daarom fijn om eerst een aantal bureaustoelen te kunnen testen. Bij KantoorProfi kan dat! U kunt bij ons een proefstoel aanvragen waarbij u en uw collega’s geheel vrijblijvend kunnen proefzitten. Bij het brengen van de proefstoel krijgt u van ons kosteloos een zitinstructie, zodat u weet hoe u de stoel kunt instellen en hierdoor de stoel op de juiste manier gebruikt. Wel zo handig!

Waarom een proefstoel?

Wanneer werknemers veel tijd doorbrengen achter hun bureau is het van groot belang dat zij op een goede stoel zitten. Als er wel een goede stoel staat maar deze niet goed is ingesteld heeft de gebruiker alsnog kans op lichamelijke klachten. Een ergonomische bureaustoel (die op alle mogelijke manieren te verstellen is) is daarom geen overbodige luxe. Wij raden u deze zeker aan. Uw werknemers zullen een stuk fitter en gemotiveerder zijn wat uiteindelijk zal leiden tot een hogere productiviteit. Dat wilt u toch ook?

Aanbod bureaustoelen

Iedere bureaustoel is anders en het aanbod is erg ruim. Elke stoel heeft andere functies zoals een regelbare rugleuning, verstelbare armleggers en instelbare zitdiepte en –hoogte. Het is goed om hiernaar te kijken bij het zoeken naar een nieuwe bureaustoel. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door en kijken op deze manier welke stoel het meest geschikt is voor u en uw personeel. Bekijk ons ruime aanbod en laat u verrassen door de vele functies en mogelijkheden.

Het is natuurlijk ook fijn dat de bureaustoel naast de juiste functies ook beschikt over een mooi ontwerp dat past bij de rest van het kantoor. Daarom zijn al onze bureaustoelen in verschillende designs beschikbaar. Denk aan kleuren, stoffen en materiaal. Ons aanbod is enorm breed en we laten ons uitgebreide assortiment dan ook graag aan u zien. Wij hebben altijd de juiste proefstoel voor u klaar staan.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor het bestellen van een proefstoel neemt u contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 130 41 25. Onze buitendienstmedewerkers komen graag bij u langs!