Ergonomische bureaustoel

Wanneer u toe bent aan een nieuwe bureaustoel, is het belangrijk dat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Daarom is het fijn om eerst enkele bureaustoelen te kunnen testen. KantoorProfi biedt u deze mogelijkheid. U kunt bij ons namelijk een proefstoel aanvragen. Wij komen bij u langs met de proefstoel en geven kosteloos een zitinstructie, waardoor u zeker weet dat de stoel op de juiste manier wordt gebruikt. U en uw collega’s kunnen, geheel vrijblijvend, proefzitten.

Waarom een proefstoel?

Werknemers brengen heel veel tijd door achter hun bureau. Wanneer zij op een verkeerde stoel zitten of wanneer de stoel niet goed is afgesteld, kunnen er vervelende lichamelijke klachten ontstaan. Een ergonomische bureaustoel is hierdoor geen overbodige luxe en wij raden u deze zeker aan. Uw werknemers zullen hierdoor een stuk fitter en gemotiveerder zijn. Dit zal uiteindelijk leiden tot een hogere productiviteit, wat wilt u nog meer?

ergonomische bureaustoel

Wij komen bij u langs met de proefstoel en geven kosteloos een zitinstructie.

Aanbod bureaustoelen

Er zijn heel veel verschillende soorten bureaustoelen. Elke stoel heeft andere functies, zoals een regelbare rugleuning, verstelbare armleggers en instelbare zitdiepte en – hoogte. Deze functies kunnen meespelen in de keuze voor uw bureaustoel. Wij nemen deze functies en mogelijkheden graag met u door. Op deze manier zult u erachter komen welke bureaustoel het meest geschikt is voor u en uw personeel. Wij laten u graag ons ruime aanbod aan bureaustoelen zien en lichten daarbij alle verschillende functies aan u toe.

Download Brochure
Download Brochure

Offerte aanvragen

Naast alle functies die bureaustoelen bevatten, is het natuurlijk ook fijn wanneer de bureaustoel qua design past bij de rest van uw kantoor. Al onze bureaustoelen zijn beschikbaar in verschillende designs. Denk hierbij aan de kleur, stof en materiaal.

Ons aanbod is enorm breed en we laten ons uitgebreide assortiment dan ook graag aan u zien. Wij hebben altijd de juiste proefstoel voor u klaar staan.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor het bestellen van een proefstoel neemt u contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98. Onze buitendienstmedewerkers komen graag bij u langs!