Huisstijl ontwerpen

Wilt u uw bedrijf online beter profileren, meer naamsbekendheid creëren of bent u toe aan een hele nieuwe huisstijl? Bij KantoorProfi bent u aan het juiste adres. Wij ontwerpen hele nieuwe huisstijlen, maar ook enkel een nieuw visitekaartje, briefpapier of brochures. Zelfs voor het herschrijven van brochureteksten kunt u bij ons terecht. En wat dacht u van promotieartikelen? Wij bedrukken elk gewenst product en helpen u met het ontwerpen van de opdruk. Denk aan pennen, banners en het bestickeren van uw raam of auto. Geef uw wensen door en wij ontwerpen en realiseren de bedrukking.

Online vindbaarheid

Bijna alles gebeurt online. Het zoeken naar een nieuwe bureaustoel, een hovenier of een goede tandartspraktijk. Er zal eerst online worden georiënteerd. Bent u online niet of nauwelijks aanwezig? Dan is de kans groot dat u enorm veel klanten misloopt. Een goede, gebruiksvriendelijke website met alle nodige informatie voor (potentiële) klanten is een pre. KantoorProfi helpt u graag met het realiseren van deze website.

Heeft u al een website maar is deze niet goed vindbaar? Ook dan is KantoorProfi de oplossing. Wij herschrijven uw teksten zodat deze door zoekmachines worden gevonden of realiseren online advertenties die leiden tot meer website bezoekers of webshop aankopen.

Fotografie

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden en zijn een heel belangrijk onderdeel van brochures of websites. Een website met onscherpe, niet professionele afbeeldingen zal een slechte indruk achterlaten. Denk niet alleen aan afbeeldingen van uw bedrijf, maar ook groeps-, portret- of productfoto’s. Onze fotograaf schiet graag prachtige plaatjes die u kunt gebruiken in uw communicatie uitingen zoals een brochure of website.

Onze werkwijze

Samen met u nemen we alle wensen door en wisselen we onze gedachtes uit over mogelijke oplossingen. Nadat uw behoeften in kaart zijn gebracht kunnen we een heldere offerte op maat maken. In deze offerte vindt u niet alleen de kosten maar ook een duidelijk plan van aanpak, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en direct weet waar u aan toe bent.

Er wordt een eerste ontwerp gemaakt waar u feedback op kunt geven. Indien u niet tevreden bent verwerken wij uw feedback en herhalen wij dit proces net zolang totdat tevreden bent. Pas wanneer u voor volledig achter het ontwerp staat verzenden wij het naar de drukker of lanceren wij uw nieuwe website.

Meer informatie over drukwerk en promotie

Bent u benieuwd wat KantoorProfi voor u kan betekenen of ontvangt u graag een indicatie van de tijdsduur van het project? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek in te plannen. U kunt ons bereiken via info@kantoorprofi.nl of bel 085 130 41 25.