Interieurarchitect kantoor

Wilt u uw kantoor of magazijn (opnieuw) inrichten? Dit vergt veel denkwerk. Niet alleen met betrekking tot de indeling van de ruimte, maar ook het gebruik van kleuren en de keuze voor bepaalde producten en materialen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van het beste advies. KantoorProfi helpt graag!

Onze werkwijze

Het is belangrijk dat wij exact weten om wat voor bedrijf het gaat, welke activiteiten er worden uitgevoerd, hoe de werkdagen eruit zien en wat jullie visie is. Dankzij dit totaalplaatje is KantoorProfi in staat een professioneel advies uit te brengen en de realisatie goed te laten verlopen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten welke activiteiten er in de verschillende ruimtes worden uitgevoerd en of dit in de toekomst nog kan veranderen. Het kan in sommige gevallen slim zijn om gebruik te maken van opzet- en systeemwanden, zodat ruimtes indien nodig nog groter of kleiner gemaakt kunnen worden.

KantoorProfi beschikt over een breed en creatief team dat op conceptmatige wijze al uw wensen en eisen kan vertalen naar aansprekende voorstellen. Daarnaast werken wij veelvuldig samen met externe (interieur) architecten, adviesbureaus, facilitaire specialisten en andere erkende vakmensen. Samen kijken we naar uw wensen en behoeften en wordt er een functionele indeling gemaakt van uw bedrijfsruimte.

Wanneer de functionele indeling en overige voorstellen af zijn komen wij deze graag aan u presenteren. Dit doen wij aan de hand van moodboards, kleurvoorstellen, indelingsvoorstellen en 3D-beelden. Deze architectuur wordt uiteraard continu getoetst aan uw budget.

Meer informatie over architectuur

Heeft u zelf al precies in gedachte wat voor kleuren, producten en materialen u gaat gebruiken? Kijk dan eens bij concept kantoorinrichting. Hierbij realiseren wij alleen een concept van de inrichting van de desbetreffende ruimte. Kleuradvies en product- en materiaalkeuze worden buiten beschouwing gelaten. Voor meer informatie over architectuur of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen via info@kantoorprofi.nl of bel 085 130 41 25 .