Interieurbeplanting

Wist u dat planten veel voordelen met zich mee brengen op kantoor? Planten hebben een rustgevende werking en zorgen voor een betere werksfeer en hogere productiviteit. Hoe? Dit komt onder andere door een betere balans van luchtvochtigheid en zuurstofgehalte. Het is bewezen dat mensen zich prettig voelen in de buurt van planten. Wanneer mensen zich prettiger voelen zal stress verminderen en prestaties verbeteren.

Niet alleen op werknemers hebben planten een positieve invloed. Ook bij klanten zult u het verschil merken aangezien zij zich prettiger zullen voelen. Het laat naast een frisse uitstraling ook een goede eerste indruk achter. Dat is toch wat u wilt?

Beplanting advies

Weet u niet welke planten u moet kiezen? Er zijn ontzettend veel planten. Naast dat het aanbod enorm groot is heeft ook elke plant andere eigenschappen waar u op moet letten. Waar komt de plant te staan? Is dit een zonnige of donkere plek? De ene plant heeft veel zonlicht nodig en de andere weer niet. Daarnaast vraagt ook elke plant om andere verzorging.

Om te voorkomen dat de plant binnen een paar weken dood gaat is het goed om advies te krijgen bij het kiezen van planten. KantoorProfi helpt u hier graag bij! Wij kijken ook naar het totaalplaatje: hoeveel ruimte is er voor de plant en welke kleuren of vormen staan mooi in het kantoor? Door ons landelijk netwerk kunnen wij leveren, onderhoud van de planten verzorgen en advies bieden in heel Nederland.

Binnentuin

Heeft u een binnentuin die wel een opknapbeurt kan gebruiken of bent u op zoek naar iemand die uw binnentuin kan onderhouden? Ook dan bent u bij KantoorProfi aan het juiste adres!

Onderhoud

Naast het onderhouden van planten zijn wij ook in staat u een onderhoudsadvies te geven. Wij komen bij u langs om de situatie op te nemen: hoeveel licht komt er bijvoorbeeld binnen? Niet alle planten kunnen tegen veel licht, terwijl uw kantoor misschien wel heel veel licht binnen krijgt. Het is daarom belangrijk dat u voor planten kiest die bij uw kantoor passen en er kunnen overleven.

Ons team neemt samen met u alle punten door en zullen het ook hebben over de verzorging van de planten. Planten moeten onderhouden worden om in goede conditie te blijven. Gebeurt dit niet, dan verliest de plant haar mooie frisse uitstraling en dat zou zonde zijn!

Meer informatie

Benieuwd welke planten wij adviseren voor uw ruimte? Voor meer informatie over beplanting of om een afspraak te maken neemt u contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of bel 085 130 41 25 .