Kabelmanagement

Een grote ergernis op kantoor: uitstekende, zichtbare en in de knoop zittende kabels. Het aantal kabels wordt met alle elektronische apparaten van tegenwoordig steeds meer en er komt een moment dat het kantoor rommelig oogt of het gevaarlijk gaat worden doordat kabels zelf in het gangpad liggen. Het is daarom van groot belang alle kabels netjes weg te werken. KantoorProfi kijkt graag met u mee welke kabelmanagement producten nodig zijn in uw kantoor en helpt u met het monteren ervan.

Waarom kabels wegwerken?

Loshangende kabels en snoeren die in de knoop gaan zitten. Overal zitten snoertjes aan en zijn er stopcontacten of verlengsnoeren nodig. Niets zo vervelend als kabels die overal zichtbaar zijn. Onder het bureau, op de grond, langs de muur. Het is een grote ongeordendheid. De kabels belemmeren uw werkzaamheden, zorgen voor onnodige stofnesten, struikelgevaar, verlies van data, kans op kortsluiting en daardoor ook weer kans op brandgevaar. Kortom, een grote ellende en wat ons betreft totaal onnodig. Tijd om de kabels weg te werken!

Wat is kabelmanagement?

Kabelmanagement is het netjes wegwerken van kabels. KantoorProfi biedt een zeer ruim assortiment aan kabelmanagement producten die ervoor zorgen dat uw werkplek er verzorgd en netjes uitziet en daardoor facilitair technisch, ergonomisch en esthetisch in orde is. Wij verzorgen niet alleen de inventarisatie maar ook de realisatie.

Kabels bij een bureau kunnen worden weggewerkt met een kabeldoorvoer of kabelklem. Kabels op de vloer kunt u bedekken met kabelbruggen. Zo voorkomt u niet alleen dat de kabels kapot gaan, maar ook arbeidsongeschiktheid.

Voordelen van kabels wegwerken

Nog even alle voordelen van kabelmanagement op een rijtje:
• Veiligheid op de werkvloer
• Een opgeruimde werkplek
• Meer bewegingsvrijheid
• De kabels zijn overzichtelijker voor ICT medewerkers
• De werkplek is beter schoon te maken
• Minder kans op brandgevaar
• Professionele uitstraling
• Minder (onbewuste) irritaties en dus meer productiviteit

 

Oude situatie

Geen kabelmanagement

Nieuwe situatie

Nieuwe situatie

Meer informatie over kabelmanagement

Meer weten over kabelmanagement? KantoorProfi vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u advies of bent u op zoek naar bepaalde producten? Neem gerust contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of bel 085 130 41 25.