Kantoorinrichting

Voordat u uw kantoor, praktijk, horecagelegenheid, onderwijsinstelling of magazijn gaat inrichten zult u een ontwerp op papier moeten maken. Dit ontwerp is de basis voor het vervolg van het traject. Zonder tekening zult u minder goed in staat zijn om de gehele inrichting goed uit te denken en eventuele problemen te voorkomen. KantoorProfi denkt graag met u mee en zet uw wensen om tot een professioneel en realiseerbaar ontwerp.

Onze werkwijze

KantoorProfi helpt u graag op weg door middel van een eenvoudige schets of een compleet uitgewerkt concept. Dit doen wij voor iedere werkplek en hoe uitgebreid de tekening moet zijn is geheel uw eigen keuze. Bij een compleet uitgewerkt concept moet u denken aan de indeling van de ruimte, een sfeerbeeld, een basis begroting en een volledig uitgewerkt plan op basis van interieurarchitectuur. Wij nemen al uw zorgen uit handen en dankzij de standaard tarieven per m² komt u nooit voor verrassingen te staan.

Architectuur

Heeft u niet alleen behoefte aan een concept van uw bedrijfsinrichting, maar wilt u ook advies op het gebied van kleur-, materiaal- en productkeuze? Kijk dan eens bij architectuur. Dit is een pakket waarbij u veel denkwerk wordt bespaard. Wij geven u voorstellen van een totaalplaatje van uw bedrijfsruimte.

Meer informatie over concept kantoorinrichting

Heeft u een ruimte die u wilt herinrichten, maar ontvangt u graag advies in het zo effectief mogelijk indelen van de ruimte? Dan is concept kantoorinrichting iets voor u. Niet alleen voor de inrichting van uw kantoor, maar ook op het gebied van zorg, horeca, onderwijs en magazijn kunnen wij u ondersteunen door middel van een ontwerp op papier. Neem contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98 voor meer informatie.