Kantoormeubilair huren

Heeft u weinig budget voor nieuw kantoormeubilair of heeft u bepaalde kantoormeubelen tijdelijk nodig? KantoorProfi biedt u de mogelijkheid om kantoormeubelen te huren of leasen. Afhankelijk van de periode dat u de meubels nodig heeft kiest u voor verhuur of lease. Hieronder leest u meer over deze twee opties.

Verhuur

Wanneer u tijdelijke werkplekken op moet vullen, levertijden wilt overbruggen of wanneer het seizoensdrukte is kan het handig zijn om kantoormeubelen te huren. De kantoormeubelen worden naar u toegebracht, gemonteerd en na afloop van de huurperiode weer opgehaald. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de kantoormeubelen langer te huren of alsnog aan te schaffen.

Lease

Een andere optie die KantoorProfi aanbiedt is leasen. Dit is met andere woorden het financieren van kantoormeubelen. Kantoormeubelen kunnen best prijzig zijn waardoor het erg veel geld kan kosten om een volledig nieuwe bedrijfsruimte in te richten dat niet alleen past bij het imago van uw bedrijf maar ook bij uw persoonlijke voorkeuren. Door de kantoormeubelen te leasen heeft u meer vrijheid om meubilair aan te schaffen dat volledig aan uw wensen voldoet. Bij het leasen van kantoormeubelen betaalt u, net als bij een leaseauto, per maand een vast bedrag. Wanneer de leaseperiode is afgelopen kunt u, afhankelijk van de contractvorm, het geleasede product teruggeven, opnieuw leasen of kopen.

Meer informatie

Voor meer informatie over het huren of leasen van kantoormeubelen, of om een afspraak te maken, neemt u contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of bel 085 130 41 25. Benieuwd naar de kantoormeubelen die KantoorProfi in haar assortiment heeft? Bekijk dan de Kantoormeubelen catergorie voor een impressie van de mogelijkheden.