Schoonmaakbedrijf

Het is voor iedereen prettig wanneer uw kantoor goed wordt schoongemaakt. Niet alleen voor uzelf, ook voor medewerkers en klanten. Dagelijks moet het kantoor worden gestofzuigd, gedweild en afgestoft, maar er komt een keer een moment dat het kantoor toe is aan een grote schoonmaakbeurt. Denk hierbij aan het reinigen van uw tapijt en bureaustoelen. Voor de dagelijkse kleine schoonmaaktaken én de grondige reinigingen bent u bij KantoorProfi aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van hygiëne in sanitaire ruimtes. Kijk hiervoor bij de dienst toiletinrichting.

Dagelijkse schoonmaak taken

Schoonmaken neemt veel tijd in beslag en zelf bent u al druk zat. Het is daarom een prettig idee wanneer dagelijks een schoonmaker langskomt die het kantoor netjes achterlaat aan het einde van een werkdag of aan het begin van een nieuwe werkdag. Niet vervelender dan ’s ochtends een werkdag te beginnen op een vies kantoor, toch? Bij KantoorProfi kunt u een schoonmaker huren die op afgesproken dagen en tijdstippen bij u langskomt. Van tevoren zullen hier duidelijke afspraken over worden gemaakt. Onze schoonmaakdienst is niet alleen van belang op kantoor, maar ook in magazijnen.

Grondige reiniging

Waarschijnlijk heeft u geen idee hoe vies uw bureaustoel kan zijn. Dagelijks blijft hier erg veel viezigheid op achter. Ga maar na: meer dan de helft van alle werknemers eet minimaal twee keer per week achter zijn of haar werkplek. En wat dacht u van etensresten, drinkvlekken en haren in uw tapijt? Wacht niet langer en laat uw tapijt of bureaustoel op tijd reinigen. Nog een leuk voordeel: uw stoelen en tapijt zien er weer uit als nieuw.

Hoe maken wij bureaustoelen of tapijt schoon? We maken gebruik van de koolzuurreiniging methode. Hierbij hoeft er geen grote hoeveelheid vocht gebruikt te worden, maar doen miljoenen koolzuurbelletjes het werk. Het koolzuur zorgt ervoor dat het vuil naar het oppervlak wordt gedreven. Het vuil en vocht wordt er hierna afgezogen en binnen zes tot acht uur zijn uw stoelen en/of tapijt weer droog. Dit is erg snel vergeleken met andere methodes. Handig om te weten: door deze methode kunt u in de toekomst ook gemakkelijker zelf vlekken verwijderen.

Meer informatie

Bent u toe aan een grondige schoonmaak, op zoek naar een schoonmaker of wilt u slechts enkele schoonmaakartikelen bestellen? Het kan allemaal bij KantoorProfi! Neem contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of bel 085 130 41 25.