schoonmaakbedrijf
schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf

Het is belangrijk dat uw bedrijfsruimte goed wordt schoongemaakt. Er zijn dagelijks terugkomende taken zoals stofzuigen, dweilen en afstoffen, maar er komt een keer een moment dat uw bedrijfsruimte toe is aan een grote schoonmaakbeurt. Denk hierbij aan het reinigen van uw tapijt en bureaustoelen. Voor dagelijkse kleine schoonmaaktaken of grondige reinigingen bent u bij KantoorProfi aan het juiste adres. Ook op het gebied van hygiëne in sanitaire ruimtes kunnen wij u ontzorgen. Kijk hiervoor op de pagina hygiëne.

Dagelijkse schoonmaak taken

Bent u op zoek naar een schoonmaker die er dagelijks voor zorgt dat uw bedrijfspand netjes wordt onderhouden op het gebied van schoonmaak en hygiëne? Bij KantoorProfi kunt u een schoonmaker huren die op afgesproken dagen en tijdstippen bij u langskomt. Van te voren zullen hier duidelijke afspraken over worden gemaakt. Onze schoonmaakdienst is niet alleen van belang op kantoor, maar ook bij horeca gelegenheden, magazijnen, praktijken en onderwijsinstellingen.

Voor dagelijkse kleine schoonmaaktaken of grondige reinigingen bent u bij KantoorProfi aan het juiste adres.

Grondige reiniging

Heeft u er ooit over nagedacht om uw bureaustoel te reinigen? U heeft waarschijnlijk geen idee hoeveel viezigheid hier op achter blijft. Meer dan de helft van de werknemers eet minimaal twee keer per week op zijn werkplek. En wat dacht u van etensresten, drinkvlekken en haren in uw tapijt? Wacht niet langer en laat uw tapijt of bureaustoel op tijd reinigen. Nog een leuk voordeel: uw stoelen en tapijt zien er weer uit als nieuw!

Download Brochure
Download Brochure

Offerte aanvragen

KantoorProfi maakt gebruik van de koolzuurreiniging methode. Hierbij hoeft er geen grote hoeveelheid vocht gebruikt te worden, maar doen miljoenen koolzuurbelletjes het werk. Het koolzuur zorgt ervoor dat het vuil naar het oppervlak wordt gedreven. Het vuil en vocht wordt er hierna afgezogen en binnen zes tot acht uur zijn uw stoelen en/of tapijt weer droog. Dit is erg snel in vergelijking met andere methodes. Door deze methode kunt u in de toekomst ook gemakkelijker zelf vlekken verwijderen.

De milieuvriendelijke methode laat geen schadelijke stoffen achter en gebruikt een stuk minder water dan andere reinigingsmethodes. Wilt u meer informatie over het reinigen van bureaustoelen? Ga dan naar www.chaircleaning.nl.

Meer informatie

Bent u toe aan een grondige schoonmaak, op zoek naar een schoonmaker of wilt u slechts enkele schoonmaakartikelen bestellen? Het kan allemaal bij KantoorProfi! Neem contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of 085 401 68 98.