Stoel herstofferen

Is uw stoel versleten en toe aan vervanging? Of past de bureaustoel niet meer bij de rest van uw interieur? Wanneer de stoel nog goed zit is het zonde om een hele nieuwe stoel aan te schaffen, maar u wilt uw werknemers ook niet op een versleten bureaustoel laten zitten. KantoorProfi heeft daarom de oplossing: het herstofferen van uw (bureau)stoel. De stoel is weer zo goed als nieuw en u verlengt de levensduur. Daarnaast bespaart u ook kosten houdt u door het hergebruiken van de stoel rekening met het milieu!

Hoeveel bureaustoelen laat u opnieuw bekleden?

Of het nu gaat om die fijne bureaustoel waar u thuis op werkt of de 200 bureaustoelen van al uw medewerkers, KantoorProfi geeft uw bureaustoelen een tweede leven! Laat ons weten om hoeveel stoelen het gaat en wanneer u ze weer nodig heeft en wij regelen het voor u. Daarnaast kunnen wij ook tijdelijke bureaustoelen plaatsen zodat u niet op de grond hoeft te zitten.

Bureaustoelen stofferen in het weekend

KantoorProfi stoffeert ook in het weekend. Zo zult u de bureaustoelen geen enkel moment missen. Voor u het weet ziet niet alleen uw stoel, maar ook uw kantoor er weer als nieuw uit. Vrijdagmiddag om 16:00 uur komen wij de stoelen bij u ophalen en maandagochtend om 09:00 uur staan ze weer klaar op hun werkplek om gebruikt te worden. Mocht er in het weekend gewerkt worden, is het altijd mogelijk om tijdelijk een bureaustoel te plaatsen.

Bureaustoel schoonmaken

Heeft u vlekken op uw bureaustoel die u er niet meer afkrijgt? KantoorProfi krijgt meer schoon dan u denkt! Met onze dienst Chair Cleaning zijn de stoelen binnen enkele uren weer zo goed als nieuw. Ook kunt u in de toekomst de stoelen gemakkelijker zelf schoonmaken. Zo is het niet altijd nodig om de stoel opnieuw te bekleden, maar kan schoonmaken ook zorgen voor een ‘nieuwe’ stoel.

Nu vraagt u zich vast af waarom KantoorProfi de stoel wel schoon kan krijgen. Voor het schoonmaken van bureaustoelen maken wij gebruik van de koolzuurreinigingsmethode. Hierbij hoeft er niet veel vocht gebruikt te worden, maar doen miljoenen koolzuurbelletjes het werk. Binnen zes tot acht uur zijn de stoelen weer droog en klaar voor gebruik.

Meer informatie over bureaustoel herstofferen?

Wilt u meer informatie over bureaustoel bekleden/herstofferen of wilt u een afspraak maken? Onze stoffeerspecialisten staan op ieder moment voor u klaar. Neem contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of bel 085 130 41 25 om direct een afspraak te maken.