Toiletinrichting

In sanitaire ruimtes kunnen virussen en bacteriën zich snel verspreiden. Het is daarom goed om zorg te dragen voor de hygiëne van uw sanitaire ruimtes. Door gebruik te maken van de juiste hygiënische artikelen kunt u de verspreiding van o.a. bacteriën voorkomen. Denk aan dispensers voor toiletpapier, zeep of luchtverfrisser. Naast de aanschaf van artikelen kunt u bij ons ook terecht voor de inrichting van uw sanitaire ruimtes.

All inclusive hygiëne pakket

Wilt u geen omkijken meer naar uw sanitaire ruimtes? Dat kan met het all inclusive hygiëne pakket van KantoorProfi! Door middel van exclusieve designs geven wij uw toilet een professionele en uitnodigende uitstraling. Daarnaast houden wij de ruimtes schoon en zorgen we voor het aanvullen van o.a. schoonmaakartikelen en de vulling van hygiëne dispensers. Dit zorgt voor een frisse uitstraling en vermindert de kans op virussen en bacteriën. Uw medewerkers kunnen zich bezig blijven houden met kerntaken!

Het all inclusive pakket ziet er als volgt uit:

In een kennismakingsgesprek nemen we samen met u alle wensen en behoeften door. Aan de hand van dit gesprek zullen wij u een bijpassend advies geven met betrekking tot de inrichting van de toiletruimte. Na goedkeuring zullen wij de toiletruimte komen inrichten en monteren. Onze monteurs zullen u ook laten zien hoe u de hygiëne dispensers kunt bijvullen en op de juiste manier gebruikt.

Nadat alles is gemonteerd zorgt KantoorProfi er ook voor dat de verbruiksartikelen (zeep, toiletpapier etc.) frequent wordt geleverd. Zo komt u nooit meer zonder te zitten! Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles naar behoren werkt. Is iets kapot? Wij komen zo snel mogelijk langs om het te repareren of vervangen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het all inclusive hygiëne pakket? Neem dan contact met ons op via info@kantoorprofi.nl of bel 085 130 41 25. Bent u slechts op zoek naar producten om bijvoorbeeld uw dispensers bij te vullen? Dan kunt u via onze webshop zelf een bestelling plaatsen.