Met plezier naar werk? Vergroot het werkgeluk!

Met plezier naar werk? Vergroot het werkgeluk!

U brengt veel tijd door op werk. Het is daarom wel zo fijn dat de tijd die u op werk bent als prettig wordt ervaren. Dat u het naar uw zin heeft. Werkgeluk maakt niet alleen het werk, maar ook het leven stukken leuker. Wat is het effect van werkgeluk en hoe zorgen we ervoor dat het werkgeluk wordt vergroot? We geven in deze blog een aantal tips voor u en uw collega’s!
Waarom u vandaag nog moet  overstappen op een monitorarm!

Waarom u vandaag nog moet overstappen op een monitorarm!

Monitorarmen zijn onmisbaar op de werkplek. Met behulp van een monitorarm is het mogelijk om de monitor op de juiste manier instellen en zorgt u voor een ergonomische zithouding. Zonder ergonomische zithouding is de kans op lichamelijke klachten na verloop van tijd zeer groot. In deze blog gaan we dieper in op de reden waarom monitorarmen onmisbaar zijn en geven we tips bij het kiezen van de juiste monitorarm.
Kantoor zonder airco? Met deze tips doorstaat u de warmte!

Kantoor zonder airco? Met deze tips doorstaat u de warmte!

De zomer is nu echt begonnen in Nederland. Heel erg fijn natuurlijk, maar niet wanneer u fulltime op kantoor zit zonder airco en het dagenlang 30 graden is. Met die warmte zijn we een stuk minder productief en kunnen gezondheidsproblemen ontstaan. Het is dus zaak om goed voor onszelf te zorgen. Met deze tips doorstaan u en uw collega’s de hitte en zorgt u voor voldoende verkoeling onder werktijd.
Herstofferen verlengt de levensduur van uw bureaustoel

Herstofferen verlengt de levensduur van uw bureaustoel

Een versleten bureaustoel? Wanneer de bureaustoel nog goed werkt en lekker zit is het zonde om een nieuwe bureaustoel aan te schaffen. Een versleten bureaustoel staat niet zo professioneel. Ook kan het zijn dat de kleur van de stof niet meer bij de organisatie past. In dat geval kunt u, om kosten te besparen, uw bureaustoel laten herstofferen. De stoel krijgt zo een nieuw jasjes maar werkt verder nog precies zoals voorheen.
De voordelen van kabelmanagement op kantoor

De voordelen van kabelmanagement op kantoor

Kabelmanagement is het ordenen van kabels rondom bijvoorbeeld uw werkplek. Door alle kabels te managen voorkomt u stofophoping, is de kans op storing van uw apparatuur kleiner, is er minder kans op kortsluiting en is het eenvoudiger om werkplekken of apparatuur te verhuizen. Kortom: genoeg voordelen om aan de slag te gaan met kabelmanagement. KantoorProfi kijkt graag met u mee welke kabelmanagement producten nodig zijn in uw kantoor en helpt met