Over KantoorProfi

Experts in faciliteren

KantoorProfi is een totaalleverancier voor het hele kantoor. Het jonge, dynamische bedrijf is ontstaan nadat er jarenlange ervaring is opgedaan op het gebied van inkoop, inrichting en innovatie. Dankzij deze ervaring hebben wij niet alleen veel kennis opgedaan maar ook een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor zijn flexibiliteit en het kunnen inspelen op de markt de basis van ons succes.

Een totaalconcept en de gehele beleving die hierbij komt kijken, dat is wat klanten willen. Een ruim aanbod producten én diensten, een luisterend oor van de klantenservice en persoonlijk advies. Van complete bedrijfsverbouwing tot de aanschaf van kantoorartikelen: KantoorProfi helpt! Dankzij het one-stop-shopping concept kan KantoorProfi voldoen aan al uw facilitaire behoeften. Contact met slechts één leverancier. Of het nu gaat om producten of diensten. KantoorProfi, het startpunt voor ieder project.

 

Producten & Diensten

Niet alleen een webshop met meer dan 40.000 kantoorartikelen, maar ook een groot aantal diensten. Dat is wat KantoorProfi bijzonder maakt. Kleine artikelen zoals paperclips, afvalbakken en notitieboeken. Grote artikelen zoals kopieerapparaten, 3D printers en archiefstellingen. Diensten op het gebied van schoonmaak, BHV, interieur, stoffering, montage, beplanting, drukwerk en promotie.

U kunt nieuwe stoelen bij ons kopen of oude stoelen door ons laten herstofferen. U kunt de inrichting van uw werkplek door ons laten ontwerpen en ook in onze webshop bestellen. U kunt een schoonmaakteam inschakelen of schoonmaakartikelen frequent door ons laten bezorgen. En wat dacht u van het realiseren van een nieuwe website? Zo kunnen we nog wel even door gaan. Neem een kijkje op onze website voor ons gehele aanbod producten en diensten. Een keertje bij ons langskomen mag natuurlijk ook!