logo

Hygiëne in sanitaire ruimtes

Hygiëne in sanitaire ruimtes

Hygiëne op kantoor is erg belangrijk. Niet alleen op en rondom uw werkplek, maar voornamelijk in sanitaire ruimtes. Dit zijn de plekken waar virussen en bacteriën zich snel kunnen verspreiden. Door de juiste hygiënische artikelen aan te schaffen voorkomt u dat bacteriën zich gemakkelijk verspreiden door de rest van het pand.

Hygiënische artikelen: dispensers

Artikelen die u kunt aanschaffen om de hygiëne te verzorgen zijn bijvoorbeeld dispensers. Een dispenser is een houder voor vloeistoffen of voorwerpen zoals toiletrollen, handdoeken en zeep. Met behulp van de dispenser kunt u eenvoudig gebruik maken van het voorwerp en is er voldoende voorraad aanwezig. Een aantal dispensers die u bij KantoorProfi kunt bestellen:

Handdoekdispenser

Deze handdoekdispenser van Tork heeft een strak wit design en is geschikt voor de Singlefold vouwhanddoeken. De dispenser is handig in gebruik, eenvoudig in onderhoud en past in vrijwel iedere sanitaire ruimte dankzij het moderne design.

Zeepdispenser

Deze zeepdispenser is van dezelfde dispenserlijn van Tork en past daardoor qua uiterlijk bij de handdoekdispenser. Een slimme dispenser met een strak en functioneel design.

Luchtverfrisser

De luchtverfrisser is een automatische dispenser die zorgt voor langdurige frisheid in uw toilet. De airbox dispenser heeft een moderne uitstraling en werkt op batterijen.

Hygiëne: schoonmaakartikelen

Sanitaire ruimtes moeten dagelijks worden schoongemaakt. Voldoende schoonmaakartikelen zijn daarom van belang. Bij KantoorProfi kunt u terecht voor artikelen zoals stofzuigers, allesreiniger, luchtverfrisser, toiletblokken en nog veel meer. Bekijk hier al onze schoonmaakartikelen.

All-inclusive hygiëne pakket

Geeft u het schoonmaken en onderhouden van uw sanitaire ruimtes liever uit handen? Heel begrijpelijk. Zo kunt u zich volledig richten op uw corebusiness. Laat KantoorProfi u helpen met niet alleen het schoonmaken, maar ook het inrichten van uw sanitaire ruimtes en het aanvullen van schoonmaakartikelen en dispensers. Wij komen bij u langs om uw wensen en behoeften door te nemen. Vervolgens geven wij een passend advies. Na goedkeuring gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw sanitaire ruimte(s) en bevestigen onze monteurs alle dispensers. We denken mee over een logische indeling en hangen dispensers op de juiste hoogte op. Indien gewenst laten zij u zien hoe de dispensers gebruikt en nagevuld kunnen worden. Nadat uw sanitaire ruimtes zijn ingericht en klaar zijn voor gebruik zorgt KantoorProfi ervoor dat uw schoonmaak- en verbruiksartikelen frequent worden geleverd. Zo voorkomt u dat u ooit zonder komt te zitten. Is een dispenser of ander artikel kapot? Dan komen wij natuurlijk zo snel mogelijk langs om het te repareren of vervangen. Wij zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt. Alleen zo kunt u zich volledig focussen op uw corebusiness.

Delen: