logo

Wat is Managed Printing Service en waarom is het van belang voor uw organisatie?

Wat is Managed Printing Service en waarom is het van belang voor uw organisatie?

Managed Printing Service is een van de diensten van KantoorProfi. Hierbij ondersteunt KantoorProfi u bij het inrichten van uw print- en kopieerapparaten en levert tijdig nieuwe verbruiksartikelen. We verbeteren de efficiëntie en duurzaamheid van uw printerpark en workflow en kunnen zo de kosten verlagen. Geen printerpark is hetzelfde. Voor elk project bieden we daarom een oplossing op maat. Het thema van de maand april is All Inclusive Facility. Waarom een blog over Managed Printing Service? Omdat KantoorProfi u ondersteunt bij het efficiënt werken met print- en kopieerapparatuur en uw zorgen uit handen neemt. Zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness.

Een oplossing op maat

Met de Managed Printing Service ontvangt u altijd een oplossing op maat. Geen printpark is hetzelfde en iedere organisatie is uniek. Zo laten we iedere printoplossing exact aansluiten op de wensen en behoeften van uw organisatie. U krijgt met de Managed Printing Service inzicht in het printgedrag, de printbehoeften en de kosten. Wij denken mee in het zo efficiënt mogelijk inrichten van uw printerpark en bieden ook trainingen aan.

Uitstekende service

Wanneer u gebruikt maakt van onze Managed Printing Service ontvangt u – de naam zegt het al – uitstekende service. Wat houdt deze service in? U ontvangt service en support waar en wanneer u dat nodig heeft. Is een printer defect? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende werkdag deskundig wordt opgelost. Daarnaast krijgen wij een melding wanneer uw verbruiksartikelen opraken. Zo ontvangt u tijdig een nieuwe levering en komt u nooit zonder te zitten. Uiteraard staan wij elke dag klaar voor het beantwoorden van uw vragen en doen wij er alles voor om u zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk van dienst te zijn.

Milieuvriendelijk

Ook KantoorProfi houdt zich bezig met het milieu en past de Managed Printing Service hierop aan. Dat wil zeggen dat wij gebruik maken van milieuvriendelijke producten waar u als organisatie ook veel profijt van heeft. Onze printapparatuur verbruikt minder energie (dus minder kosten), er wordt minder papier verspild en de cartridges hebben een hogere capaciteit en worden gerecycled. Zo zijn er nog meer punten die de milieuprestaties verbeteren. We vertellen er graag meer over.

De voordelen van Managed Printing Service

De Managed Printing Service van KantoorProfi heeft een groot aantal voordelen voor uw organisatie. We zetten ze belangrijkste op een rijtje: • Verlaging van kosten (betalen per pagina zonder verplicht afdrukvolume of nog lagere kosten per pagina met afgesproken minimumaantal afdrukken); • Inzicht in de kosten én uw printgedrag en –behoeften; • Apparatuur met de modernste printtechnologie; • Efficiënter werken, dus hogere productiviteit; • Automatische levering van verbruiksartikelen; • Ervaren ondersteuning.

Delen: