logo

KantoorProfi is trotse sponsor van Golf4Jaimy

KantoorProfi is trotse sponsor van Golf4Jaimy

Op dinsdag 3 september 2019 vindt de Golf4Jaimy-dag plaats. Tijdens deze dag wordt geld ingezameld voor het goede doel. Het hoofddoel is Stichting Jaimy van Boxtel. Daarnaast is het goede doel van de 2019 editie Stichting Gaandeweg. KantoorProfi is trotse sponsor van de Golf4Jaimy-dag. Wij vinden het belangrijk om dergelijke initiatieven te steunen en sponsoren daarom deze dag. Wij zullen op deze dag aanwezig zijn in een flight van 4 personen. Zien we u daar ook?

Wat is Golf4Jaimy?

Golf4Jaimy wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd. Het is een gezellige dag met een leuke wedstrijd, een borrel, een lekker diner, een veiling en een loterij. Op deze dag wordt geld ingezameld voor de Stichting Jaimy van Boxel en in 2019 ook voor Stichting Gaandeweg.

Stichting Jaimy van Boxel

Deze stichting is drie maanden na het overlijden van Jaimy van Boxel op 5 september 2001 opgericht. 5 kinderoncologische centra in Nederland en de kinderafdeling van het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem worden door de stichting voorzien van geld en goederen, in het bijzonder speelgoed. Wilt u meer weten over deze stichting? Ga dan naar www.stichtingjaimy.nl.

Stichting Gaandeweg

Stichting Gaandeweg wordt dit jaar voor de 3e keer gesteund door de Golf4Jaimy-dag. De stichting biedt gezinnen met een jonge kankerpatiënt een vakantieweek aan. Door het hele land beschikken zij over eigen luxe bungalows waar de gezinnen heerlijk kunnen ontspannen. Even aandacht voor elkaar. Een lach, een traan. Alles kan en mag. Meer informatie over deze stichting vindt u op www.gaandeweg.nl.

Inschrijven voor de Golf4Jaimy-dag

Wilt u ook deelnemen aan de Golf4Jaimy-dag? Er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen: deelnemen aan de wedstrijd, de golf clinic, alleen het diner, als sponsor of een combinatie ervan. U kunt zich inschrijven via golf4jaimy.wordpress.com.

Delen: