logo

All inclusive facility bij KantoorProfi

All inclusive facility bij KantoorProfi

De maanden april en mei stonden bij KantoorProfi in het teken van all inclusive facility. In deze laatste blog blikken we terug op alle blogs. We vatten nog eens samen waarvoor u allemaal bij KantoorProfi terecht kunt op het gebied van faciliteren. Het is meer dan u denkt!

Afvalverwerking

KantoorProfi heeft niet alleen producten voor uw afvalverwerking zoals papiervernietigers en afvalbakken, maar biedt ook een gratis afvalscan aan. We helpen u zo efficiënt mogelijk afval te scheiden en houden daarbij rekening met uw wensen, budget en milieueisen.

Hygiëne pakket

Dankzij ons hygiëne pakket heeft u geen omkijken meer naar uw sanitaire ruimtes. We geven uw toilet een uitnodigende uitstraling, houden de ruimte schoon en zorgen voor de aanvulling van verbruiksartikelen zoals toiletpapier en dispenservulling. Daarnaast kunt u bij ons ook alle artikelen kopen die u nodig heeft voor een schoon toilet. Denk aan mopwagens, schoonmaakartikelen en dispensers.

Kantine

Ook voor de kantine bent u bij KantoorProfi aan het juiste adres. We richten de kantine voor u in en leveren kantinetafels en –stoelen. Ook voor drink- en etenswaren kunt u bij KantoorProfi terecht. Heerlijke koffie en thee, soepjes voor tussen de middag, lekkere koekjes voor bij de koffie en een pepermuntje voor een frisse adem. We hebben het allemaal!

BHV-producten en -cursussen

Naast een groot aantal veiligheidsproducten voor op de werkvloer bieden wij ook BHV-cursussen aan. Niet alleen de BHV basis- en herhalingscursus, maar ook opleidingen op het gebied van ontruiming en brandbestrijding.

Managed Printing Service

Met de Managed Printing Service van KantoorProfi ontvangt u service en support waar en wanneer u dat nodig heeft. U komt nooit meer zonder inkt te zitten en wanneer uw printer defect is, wordt het probleem de volgende werkdag deskundig opgelost. U werkt efficiënter, de kosten zijn lager en u maakt gebruik van de modernste printtechnologie. Dat noemen we nog eens service!

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Als werkgever is het verplicht om individuele werknemers persoonlijke beschermingsmiddelen aan te bieden wanneer er risico’s aan de werkzaamheden verbonden zijn. Deze persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een helm, handschoenen, oordoppen en veiligheidsbrillen kunt u allemaal bij KantoorProfi bestellen.

Delen: