Filters
Desinfectiegel

Is het niet mogelijk om uw handen te wassen? Dan is desinfectiegel een handig middel om tussentijds uw handen te desinfecteren tegen bacteriën of zelfs virussen. Bij KantoorProfi kunt u slagen voor diverse desinfecterende middelen voor onderweg en op kantoor.

Desinfecterende handgel

Desinfecterende handgel kunt u tegenwoordig overal vinden, maar welke handgel werkt nu echt voldoende om de bacteriën te doden? Desinfectant kan namelijk ook juist de goede bacteriën doden. In de desinfecterende handgel zit ethanol en/of prepanol die de bacteriën dood. Wanneer er minstens 70% ethanol in zit, is er sprake van een effenciële werking. In ons assortiment vindt u alleen desinfecterende handgel die aan deze eis voldoet. Wanneer u even niet uw handen kunt wassen, dan is desinfecterende handgel een ideale oplossing om uw handen te reinigen. Met een fles desinfecterende handgel kunt u gemakkelijk en overal uw handen reinigen en zelfs desinfecteren. U reinigt uw handen immers niet alleen voor uzelf, maar ook voor de mensen om u heen.

Wanneer gebruik maken van desinfecterende gel?

Het advies van het RIVM is om alleen wanneer het nodig is, gebruik te maken van desinfecterende handgel. Dat houdt in dat u het alleen gebruikt wanneer u voor een tijd niet uw handen kunt wassen. Door het wassen van uw handen (met zeep) kunt u het beste ziekteverwekkers verwijderen. Waarom u niet te vaak desinfecterende gel moet gebruiken? Overmatig gebruik kan ervoor zorgen dat ziekteverwekkers ongevoelig worden. Dit is uiteraard niet iets wat u wil, aangezien het juist de bedoeling is om deze te doden.

Desinfecterende middelen voor elk moment

Bij KantoorProfi kunt u diverse desinfecterende middelen vinden. Ons assortiment is samengesteld aan de hand van diverse gebruiksgemakken. Zo vindt u desinfecterende handgel, doekjes, spray’s en zelfs standaards voor desinfectiemiddel. Met deze diverse middelen kunt u oppervlaktes, uw handen en gebruiksmiddelen ontsmetten van bacteriën of zelfs virussen. Dus bent u onderweg of ontvangt u gasten? Zorg dat er de nodige middelen aanwezig zijn. Dit om uw eigen veiligheid maar ook die van anderen te kunnen waarborgen.

Wat is desinfecteren?

Wanneer we spreken van desinfecteren, spreken we over het onschadelijk maken van micro-organismen. Voorbeelden van micro-organismen zijn bacteriën, schimmels en virussen op levenloze oppervlakken of intacte huid. Kortom, met desinfecteren doodt u ziekteverwekkers. Alcohol is een bekend middel om te desinfecteren. Doorgaans is het niet nodig om op het werk, school Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) adviseert wanneer het goed is om te desinfecteren. Naast het desinfecteren kunt u veelgebruikte oppervlaktes schoonmaken met zeep. Wilt u meer weten over het gebruik van desinfectant of de richtlijnen van het RIVM? Op de website van het RIVM vindt u meer informatie over hygiëne in het dagelijks leven. Samen houden we corona onder controle en blijven we gezond.


2 Producten