Filters
Handgel dispensers

Geef uw gasten, medewerkers en uzelf een veilig gevoel met de desinfecterende handgel dispensers van KantoorProfi. Door een handgel dispenser bij binnenkomst neer te zetten kan iedereen hun handen ontsmetten en zo het verspreiden van virussen voorkomen. Op deze manier kunt u een hoog hygieneniveau op locatie waarborgen.

Desinfecterende handgel dispensers

Om kruisbesmetting tegen te gaan is het handig om bij binnenkomst een desinfecterende handgel dispenser te hebben. De dispenser geeft de nodige hoeveelheid gel om uw handen te desinfecteren. Zo worden de kwaadaardige bacteriën gedood en kunnen virussen zich niet verspreiden. Bij KantoorProfi kunt u terecht voor diverse handgel dispensers. Zo kunt u kiezen uit een standaard waar u de gewenste fles desinfecterende handgel op kunt plaatsen. Daarnaast heeft deze dispenser een kliklijst waar u zelf een poster in kunt plaatsen. U kunt bijvoorbeeld de richtijnen binnen uw bedrijf hierin plaatsen. Ook vindt u in ons assortiment no touch handgel dispensers. Bij deze dispensers hoeft u alleen maar uw handen onder de sensor te plaatsen en krijgt u de nodige hoeveelheid gel om uw handen te desinfecteren. Uiteraard is het mogelijk om de dispenser te hervullen met de desgewenste gel.

Welke desinfecterende gel in mijn dispenser?

Met een ruim assortiment aan desinfecterende gel is fijn om te weten welke gel voldoende bacteriën dood. Uit onerzoek is gebleken dat desinfecterende gel efficient werkt wanneer er minstens 70% ethanol in zit. Bij de handgel dispensers van KantoorProfi kunt u ook gelijk de aanbevolen gel vinden. In ons assortiment bent u altijd zeker van een betaalbare en effiente gel. U vindt dus altijd een desinfectant met minstens 70% ethanol.

Wat is desinfecteren?

Wanneer we spreken van desinfecteren, spreken we over het onschadelijk maken van micro-organismen. Voorbeelden van micro-organismen zijn bacteriën, schimmels en virussen op levenloze oppervlakken of intacte huid. Kortom, met desinfecteren doodt u ziekteverwekkers. Alcohol is een bekend middel om te desinfecteren. Doorgaans is het niet nodig om op het werk, school Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) adviseert wanneer het goed is om te desinfecteren. Naast het desinfecteren kunt u veelgebruikte oppervlaktes schoonmaken met zeep. Wilt u meer weten over het gebruik van desinfectant of de richtlijnen van het RIVM? Op de website van het RIVM vindt u meer informatie over hygiëne in het dagelijks leven. Samen houden we corona onder controle en blijven we gezond.


1 Producten