Filters
Handschoenen

Hygiëne handschoenen voor op uw werk? Bij KantoorProfi kunt u terecht voor disposable wegwerp handschoenen. In ons assortiment vindt u diverse kleuren en maten. Let op een goede pasvorm om zo werkelijk hygiëne en veiligheid voor uzelf en anderen te kunnen waarborgen.

Wegwerp handschoenen

Er zijn zo veel verschillende soorten wegwerp handschoenen, de keuze lijkt eindeloos. Bij KantoorProfi maken we het u graag wat makkelijker. In ons assortiment vindt u wegwerp handschoenen die zijn geselecteerd aan de hand van de beste prijs en kwaliteitverhouding. De wegwerp handschoenen bij KantoorProfi zijn voor eenmalig gebruik. Daarom vindt u in ons assortiment de hygiëne handschoenen in grote aantallen. De handschoenen zijn te verkrijgen per 100, 1800 of 2000 stuks. De handschoenen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten. De maten lopen uiteen van maat S tot en met XL. Zo is er voor de kleinere als de grotere hand een aansluitende wegwerphandschoen.

Nitril wegwerp handschoenen

In ons assortiment vindt u Nitril wegwerp handschoenen. Dit zijn latexvrije handschoenen en ze zijn gemaakt van synthetisch rubber. Nitril handschoenen zijn een goede vervanger voor mensen die een latex-allergie hebben én ze zijn zelfs sterker dan latex handschoenen. Een ander voordeel van deze handschoenen is dat ze poedervrij zijn en een goede grip bieden. Zo worden deze handschoenen gebruikt bij diverse beroepen waar bijvoorbeeld wordt gewerkt met geneesmiddelen, verzorgende werkzaamheden, reinigingswerkzaamheden of met voedsel wordt omgegaan. Kortom, Nitril wegwerp handschoenen zijn een goede vervanger voor latex handschoenen en bieden de nodige veiligheid bij diverse vakgebieden.

Het gebruik van wegwerp handschoenen

Om een goede hygiëne te kunnen waarborgen is het van belang dat u de wegwerp handschoenen maar eenmalig gebruikt. Let hierbij op dat de handschoenen goed aansluiten. Gebruik alleen wegwerp handschoenen die direct uit de verpakking komen en gebruik deze eenmalig. Wanneer u de handschoenen uittrekt, raak dan de voor- en buitenkant zo min mogelijk aan. Pas daarna nog handhygiëne toe door bijvoorbeeld uw handen te wassen of desinfecterende gel te gebruiken (in u niet uw handen kunt wassen). Draagt u meerdere beschermingsmiddelen? Doe dan eerst uw handschoenen uit en deponeer deze direct in de prullenbak. Let op! Hygiëne producten moet u altijd bij het restafval deponeren. Ook plastic wegwerp handschoenen mogen bij het restafval. Wilt u meer weten over het gebruik van wegwerp handschoenen of de richtlijnen van het RIVM? Op de website van het RIVM vindt u meer informatie over het gebruik van hygiëne producten in het dagelijks leven. Samen houden we corona onder controle en blijven we gezond.


3 Producten